חלבון סויה איזולאט (isolate soy protein) - של חברת סופר ניוטרישן
על מה מבוססת ההמלצה לצרוך מוצרי סויה לשם מניעת מחלות לב?
ההשפעה של סויה על שומני הדם נצפתה כבר ב- 1908! אך הקהילה המדעית לא התייחסה במשך עשרות שנים לממצאי מחקרים שהראו שצריכת סויה מפחיתה את שומני הדם.
בשנים האחרונות התפרסמו מאות מחקרים, אשר הוכיחו כי צריכה של סויה מורידה את רמת הכולסטרול בדם ומפחיתה את הסיכון למחלות לב. מטופלי הרזיה וחיטוב
מנהל המזון והתרופות האמריקאי היה הראשון לאשר את ההמלצה ואחריו משרדי בריאות בארצות אירופיות.
חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב. שיטת ההרזיה קובי-דיאט
* אבקת חלבון סויה soy protein. * פורמולה צמחית. * רכיבים: חלבון סויה מבודד
חלבון צמחי המופק מפולי סויה.אבקת חלבון סויה משמשת להשלמת תצרוכת החלבון היומית.חשובה ביותר להשלמה תזונתית בקרב ספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד.חלבון הסויה ידוע כמקור מצוין לגלוטמין,המהווה כ-60% מכלל מאגר חומצות האמינו בשריר.אבקת חלבון הסויה של חברת now מיוצרת ממקור צמחי טהור,עשירה בחלבון ומכילה ריכוזים נמוכים של פחמימות ושומנים.פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב. מרי ישראל שלנו
הצעה לשימוש: לערבב מנת הגשה בת 24 גרם בכוס מים,חלב או מיץ.
אינו מכיל: סוכר,מלח,עמילן,חיטה,גלוטן,תירס,חלב,ביצה וחומר משמר.
רכיבים: חלבון סויה מבודד.
10 עובדות על סויה
1. פולי הסויה נראים כמו קטניות אחרות, ומקום הולדתם הוא בסין. עד שנות ה-50, סין היתה המגדלת העיקרית של הסויה, אך מאז, ארה'ב אוחזת ב-50% מהיצור העולמי.
2. מפולי הסויה מייצרים מגוון של מוצרים: טופו, חלב סויה, מיסו, טמפה, רוטב סויה ועוד. בחלב הסויה משתמשים כחלב ניגר, עם קפה, עם דגני בוקר, לבישול ולאפייה.
3. ניתן להכין מיונז מחלב סויה, כשהיתרון הגדול טמון בכך שהוא לא מכיל ביצים וכולסטרול, והנו בעל ערכים בריאותיים רבים. במרקמו ובטעמו הוא דומה למיונז הרגיל.
4. לסויה יתרונות תזונתיים ייחודים, המבדילים אותה מיתר הקטניות. הסויה הינה קטניה העשירה ביותר בחלבון מושלם, שערכו הביולוגי הוא הגבוה ביותר בהשוואה לחלבונים צמחיים אחרים.
5. הסויה מהווה מקור עשיר למינרלים, כמו: סידן, מגנזיום וברזל וויטמינים מקבוצה b.
6. שמן הסויה עשיר בחומצות שומן 'טובות' - הרב בלתי רוויות.
7. הסויה מכילה חומרים הנקראים פיטוסטרולים, אשר מסייעים להקטנת ספיגת הכולסטרול מהמזון בגופנו.
8. לצריכת מוצרי מזון המבוססים על סויה תכונות רפואיות כגון: מניעת מחלות לב, סרטן ואוסטיאופרוזיס.
9. הישראלי צורך בממוצע 1 ליטר לשנה, הקנדי- 2 ליטר, הבלגי- 1.6 ליטר והאוסטרלי- 3.5 ליטר.
10. המהפכה בתחום הסויה שהובילה לגידול התחום התחילה באוקטובר 1999, כאשר משרד המזון והתרופות (fda) בארה'ב הכריז על סויה כמפחיתה סיכון למחלות לב. צריכה של 25 גרם של חלבון סויה ביום (לפחות) עשויה לסייע לירידה משמעותית של רמת הכולסטרול בדם.
מכיל 75 גרם חלבון ב- 100 גרם אבקה. טעם שוקולד מכיל 74 גרם חלבון ל- 100 גרם אבקה.
חלבון מפולי סויה. להשלמת תצרוכת החלבון היומית לספורטאים מקצועיים וחובבים כאחד. מקור מצוין לגלוטמין, פתרון מצוין לאנשים הרגישים לחלבוני חלב.
המוצר הינו כשר - בהשגחת הרבנות הרשית פתח תקווה.
אנו מכיל: חומרים משמרים, שומן רווי ולקטוז, צבעי מאכל, עמילנים וגלוטן.
יעקב עזרא הינו מרצה במכון מור (לאוסטאופורוזיס) ובבית הספר להסמכות מאמנים - באוניברסיטת ת"א (אימונים לפיתוח הגוף ותזונה). לפגישת יעוץ בקליניקה: 0528567140