חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

מרק חורף אמיתי-גולאש ניוקרלי

מצרכים:
בשר צוואר,או שפונדרה,מכסה הצלע,חתוך לקוביות
גזר מגורד
בצל קצוץ דק דק[הרבה]
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
זרעוני קימל
מלח
לניוקי:
1 ק"ג קמח
2 ביצים טרופות
2 כפות שמן

מים על פי צורך
מלח
פלפל לבן

לחמם שמן בסיר גדול
לטגן את הבשר מספר דקות ל"סגירה"
להוציא את הבשר למסננת ולקמח קלות
לנקות את הסיר
לחמם שמן
לטגן בצל
כאשר הבצל מזהיב,להוסיף את הגזר המגורד
כאשר מתרכך הגזר [2 דקות],להוסיף את הבשר
לערבב,להוסיף קורט פפריקה חריפה
להוסיף פפריקה מתוקה בנדיבות
להוסיף חופן קימל
[תכולת הסיר לפני הוספת מים אמורה להיות מעט מעל חצי גובה הסיר]
להוסיף מים בהדרגה,עד לרתיחה
להנמיך ולכסות

הכנת הניוקי:
לערבב את החומרים,ללוש לבצק,תוך הוספת מים בזהירות
המטרה,בצק גמיש,נוזלי
 את הבצק יש לסנן דרך כלי בעל חורים גדולים לתוך הסיר כעשר דק' לפני סיום הבישול,אם אין מסננת ניוקי אז עם סכין בדרך של מאמא
המרק אמור להתבשל על אש נמוכה כ-3 שעות,עד לריכוך מוחלט של הבשר.

 



תגיות המאמר: חורף, מרק, רזניק, גולאש, אמא


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

שף רונן רזניק,שף פעיל,יועץ מזון ומדריך למקצועות הבישול.

חבר בקהילת שפים של על השולחן ודה מארקר קפה

אב לשלוש,תושב חיפה.

rreznik65@gmail.com

0528-254818

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רונן חואן רזניק

מאת: רונן חואן רזניקעסקי מזון13/02/092072 צפיות
עיצרו את הסחרחרה !

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני סלטים13/02/093032 צפיות
סלט סלסה קאריבי מתכון של רונן חואן רזניק סלט קיצי מרענן מטבח: קאריבי • מנות: 2 • רמת קושי: קל • זמן הכנה: 20 דקות • זמן כולל: 20 דקות

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני עוף13/02/0910622 צפיות
• מנות: 2 • רמת קושי: קל • זמן הכנה: 10 דקות • זמן בישול: 20 דקות • זמן כולל: 30 דקות • שיטות הכנה: אפייה, טיגון ,

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני רטבים13/02/0910218 צפיות
באדיבות מלון "majestic grande hotel bangkok"


מאת: רונן חואן רזניקעסקי מזון02/02/091822 צפיות
נושא השירות המקצועי

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני בשר25/01/096215 צפיות
ישן וטוב,לאינדיבידואלים חובבי מאכלים קרושים בלבד !

מאמרים נוספים בנושא מתכוני מרקים

מאת: קורה שורץ- "מעניין את הסבתא"מתכוני מרקים22/11/152296 צפיות
מרק קישואים קצת אחר, טעים ומנחם.

מאת: vodplaceמתכוני מרקים12/10/151999 צפיות
מרק הוא תבשיל נוזלי פופולרי שמורכב ממרכיבים שונים שהתחממו ביחד בתוך סיר. מרק הוא מזון פשוט וזול שאפשר להכין מכל דבר בבית והוא מוגש בדרך כלל חם, אך בימי הקיץ אפשר למצוא מתכונים למרק טובים ויעילים קרים.

מאת: משה אלוןמתכוני מרקים27/06/135935 צפיות
בניגוד לאלו שמסתפקים בכוס התה הקטנה, ישנם אחרים שמעדיפים קערת מרק גדולה. גם בתחום המרקים לא חסר מגוון. החל ממרק עגבניות, דרך מרק עדשים או מרק תירס ועד למרקים הוותיקים והמוכרים של עוף עם שקדי מרק או סתם ספל של נמס בכוס. גם מתכוני מרקים הם סיבה טובה להוריד את טמפרטורת המזגן או לעטות לבוש מינימלי בדרך לכיתת הלימוד. ואולי בכלל עדיף ללכת על המקרה הקלאסי ולהיות חולה - כך גם תוכל ליהנות מקערית מרק עם כוס תה מהביל וגם לקוות שמישהי תבוא להכין לך אותם..

מאת: איריס לוי שף פרטימתכוני מרקים05/02/128793 צפיות
מרק בכלל ומרק פטריות במיוחד הוא המחמם האולטימטיבי ! היום ניתן לקנות כמעט בכל מרכול פטריות טריות מסוגים שונים שפעם רק חלמנו - פורצ'יני, אנוקי ועוד . אם רוצים ממש לשדרג את המרק אפשר להוסיף מחית פטריות כמהין או שמן כמהין שניתן לקנות היום בארץ.

מאת: יעקב קובי עזראמתכוני מרקים27/10/0910462 צפיות
ג'פניקה - סניף בת-ים המקום: ישנה אפשרות ישיבה בחוץ מול הים והטיילת או בתוך המסעדה הממוזגת / על הבר, אוירה נעימה, מוסיקת רקע עכשווית מעט רועשת. התפריט במסעדת ג'פניקה: כמו במסעדות האחרות מכיל מנות רבות עתירות קלוריות ושומנים אך ניתן לדלות ממנו ארוחה דלת שומן ואנרגיה. - אני כהרגלי מזמין סלט ירקות יפני המכיל: כמות נדיבה של אצות העשירים ביוד אשר חיוניים למטבוליזם תקין, כמות של 150 גר' טופו העתיר בפיט ואסטרוגנים יחד עם שאר ירקות כגו

מאת: FRUMAמתכוני מרקים06/09/098543 צפיות
מאמר המסביר בהרחבה את חשיבת המרק כמנה בתוך הארוחה, הן כמנה מזינה ומשביעה, והן כמנה חשובה לבריאות הגוף,

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני מרקים19/01/099956 צפיות
השמיים השחירו וקדרו מעל התל הנרחב עליו פרשו יצחק ובני ביתו את אוהליהם ומטענם,למרגלות התל,מסביב,רעו העדרים תוך גילויים ברורים של פחד וחשש לשמע הרעמים המתגלגלים ובאים.האופק האפיל והחל עוטף את המדבר הגדול.
בתוך אוהלו סיים יעקב לקצץ את שני הבצלים היבשים רבי הערך אשר היו באמתחתו.על המדורה בפינה הניח קדרת חימר רחבה,ולתוכה הטיל גוש של שומן כבש.הקדירה החלה רוחשת,ואד קל של חמימות החל פושט.


 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica