"חליפה" לסלטי ירקות,אורז לבן,פסטות, עוף,ברווז, דגים ועוד כיד הדמיון,
מתכון אשר הועבר אליי ע"י אחד ממורי הדרך שהיו לי
השף קורט וואסר. (שף רשתי בישרוטל ושף ראשי באחוזת יערות הכרמל )
חומרים:
בזיל
כוסברה גרגירים
פטרוזיליה
צ''ילי אדום
שום קלוף
לימון סחוט
שמן זית איכותי
מלחפלפל
חלב קוקוס
שורש ג''ינג''ר
ניתן להוסיף גבינת רוקפור או פרמז'אנו.
לעבד הכל במעבד מזון,עד לקבלת רוטב עשיר בעל מרקם חלק