רגל קרושה בנוסח החותנת
2 ק"ג רגל מנוסרת ונקייה[בערך 6-8 חת'']
4 גזרים מקולפים חתוכים ל-4
עלי דפנה
פלפל אנגלי
מלח
פלפל לבן
חצי שורש סלרי
מעט פטרוזיליה קצוצה
ראש שום מקולף
כף שום כתוש
6 ביצים קשות פרוסות
ליטר וחצי מים
בסיר את המים,רגליים,עלי דפנה,פלפל אנגלי,שורש סלרי,ראש שום.
להביא לרתיחה תוך הוצאת קצף ושומנים[דגרסה]
לבשל עד שבשר הרגל רך[בערך 3 שעות]
לסנן נוזלים ולשמור עם הגזר.
את העצמות לנקות לגמרי מבשר מח וגידים,להם להוסיף את ראש השןם והפטרזיליה והשום הכתוש,ולטחון.
להוסיף מלח ופלפל לבן להשלמת טעם
ממלאים בכלי פיירקס עד מעט לפני השפה ומצננים במקרר עד אשר ניתן להניח פרוסת ביצה ללא שתשקע,מסדרים את הביבים,ומצננים יום לפני ההגשה.
בתיאבון,ממני,האוהב לאכול ואוכל באהבה.