חפש מאמרים:
שלום אורח
18.12.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

ישראל פלדמן - אחרי כמה זמן בשר הופך ללא טרי לאכילה?

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר03/02/20148763 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק



בדומה למוצרי מזון רבים אחרים, גם למוצרי בשר שונים ישנם תאריכי תפוגה. חשיבותם של תאריכי תפוגה כאלה, כאשר מדובר על מזון מהחי, משמעותיים הרבה יותר לעומת מוצרים יבשים, למשל. כאשר מדובר במוצרים מהחי לא רק שלא מומלץ לצרוך מזון ישן שפג תוקפו, אלא שהדבר גם עשוי להוות סכנה מהותית לבריאות וזאת בשל התפתחותם של חיידקים ומחוללי מחלות אחרים שמתרבים עם הזמן.


בתחום הבשר ישנה התערבות משמעותית של המחוקק ושל גופי הפיקוח (כגון השירותים הווטרינריים) בקביעת תאריכי תפוגה. חשוב לזכור שבתחום זה ישנם סוגים שונים של מוצרי מזון, חלקם מעובדים, חלקם טריים וחלקם מצוננים, כך שמוצרים שונים מאופיינים באורך חיים שונה. במקביל, גם הנתחים השונים עשויים להיבדל אלה מאלה בתוקפם, וכך בשר שמן, למשל, יכול להחזיק מעמד לאורך זמן רב יותר.

רק בשר איכותי

לפני שרוכשים את אחד ממוצרי הבשר, אחד הדברים הכי חשובים לדעתנו בחברת ישראל פלדמן הוא לבדוק מהו תאריך התפוגה שרשום עליו. במקביל חשוב לזכור שהתאריך אינו יכול להוות תעודת ביטוח. כאשר המוצר לא נשמר בצורה תקינה ובטמפרטורה מבוקרת עוד לפני רכישתו, הוא עשוי להתקלקל גם לפני המועד הרשום כתאריך אחרון לצריכה. לכן, חשוב להקפיד על רכישת בשרים אך ורק במקומות איכותיים ולא להתפתות לרכישה במקומות שבהם המוצרים נראים זולים מדי. הדבר בדרך כלל הולך יד ביד עם פיקוח לא מספק או בלתי קיים ועם שמירה לא נאותה על תנאי קירור והקפאה.

מכיוון שהתאריך איננו יכול להוות ערובה מושלמת לאיכות כאשר לוקחים סיכון ורוכשים בשר ממקורות מפוקפקים, אין פלא שמרבית הציבור מעדיף לבצע את הרכישה במקומות מוסדרים. אטליז איכותי או יצרן מוכר מחויבים במידה רבה יותר לאיכות ולטיב.

תפוגה לדוגמא

כדי לסבר את האוזן, נסביר מהו משך הזמן הראוי לשימוש עבור בשרים מסוגים שונים:

כאשר מדובר על בשרים טריים, ניתן לשווקם רק למשך ארבעה ימים. בבית, בתנאי הקפאה ניתן לשמור אותם זמן נוסף.
בשר טחון בהקפאה ניתן לשמור כחודשיים ימים.
נתחים שלמים ניתן לשמור במצב קפוא כשנה, אם מקפידים כמובן על טמפרטורה נכונה וקבועה.
חלקים פנימיים ניתן לשמור לתקופה של כארבעה עד שישה חודשים.

ישראל פלדמן בע"מ - יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.

יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".

צרו קשר עם ישראל פלדמן בשר:

רח' הרכבת 23 לוד.

טל : 08-9255061/2     פקס:08-9255064

גיא פלדמן  050-4060000

מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:


ישראל פלדמן בע"מ
יבוא יצור ושווק מוצרי בשר דגים וירקות קפואים.
יבוא בשר מדרום אמריקה,השחיטה בהשגחת הרב מחפוד,"יורה דעה".

צרו קשר:
רח' הרכבת 23 לוד.
טל : 08-9255061/2     פקס:08-9255064
גיא פלדמן  050-4060000  
מען למכתבים: ת.ד 395 מיקוד 71368 .

אי מייל:  info@israel-feldman.com

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת ישראל פלדמן

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר23/02/148576 צפיות
ישראל פלדמן בשר מגיש לכם מתכון בשר קל להכנה. מדובר ברוסטביף מפילה בקר, בשילוב מנצח של חרדל ודבש. הכמויות במתכון מיועדות לשלושה עד חמישה סועדים.

מאמרים נוספים בנושא מתכוני בשר

מאת: amirdadon90מתכוני בשר17/01/173852 צפיות
ניתן לומר כי אפשרי למצוא היום מנגל גז אשר יגיע במגוון רחב של תצורות שונות. בין אם תהיו מעוניינים במנגל קטן ופשוט ובין אם באחד עוצמתי אשר יהיה רחב היקף, דעו לכם כי עקב הביקוש הרב שקיים היום בשוק ניתן למצוא את כל סוגי המנגלים שתוכלו לדמיין ובמחירים יוצאי דופן.

מאת: נ.אמתכוני בשר23/12/143578 צפיות
עישון בשר הינה שיטה ייחודית ועתיקה, אשר בסופה מתקבל בשר נימוח וטעים, אשר בושל בטמפרטורה נמוכה בסיבה מעושנת בתוך מעשנת. בין חלק מן האפשרויות הנהדרות לעישון: אסאדו בקר, אסאדו טלה, חזה בקר, עופות, דגים. קיימות שתי שיטות של עישון: יבשה ורטובה. במאמר זה תמצאו הסבר על בשר ודרך העישון במעשנת ותקבלו טיפים למעשן הבשר המתחיל.

מאת: shlomy mutzafiמתכוני בשר10/12/141965 צפיות
כשמדובר על קייטרינג לאירועים לרוב מדובר על קייטרינג בשרי, מגוון בחירה רחב של מנות בשריות נבחר לככב ברוב הזמנות הקייטרינג, וכשהקייטרינג מהווה את אחד הדברים המרכזיים באירוע מומלץ לבצע מספר בדיקות טרם בחירת חברת הקייטרינג לאירוע שלכם, בייחוד לעבודה שיש כיום עסקים רבים בתחום שחלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות

מאת: דניאל מוריץמתכוני בשר28/10/145749 צפיות
אחד הימים בהם עם ישראל נוהר לחנויות על מנת לקנות מוצרי בשר שונים הוא כמובן יום העצמאות. מדובר לא רק בחג למדינת ישראל אלא גם בחג לתפארת הבשר, כאשר המוני בית ישראל פושטים על רשתות המזון שמספקות מוצרי בשר קפואים ועל הקצביות והאטליזים שמאפשרות גישה לבשר טרי.

מאת: רונן וינברגמתכוני בשר18/04/146332 צפיות
קייטרינג בשרי עם כהגשה יכולה להיות בעד או נגד, תלוי את מי שואלים. היתרונות הם יותר מרובים. ניתן ליהנות משירות הגשה בכל מקום ובכל עת. אפשר לקיים אירוע בחיק הטבע ולקחת אתכם את האוכל שהוכן מבעוד מועד ואם זה אפשרי מבחינה לוגיסטית, לתאם עם חברת ההסעדה את האופן שבו יגיע המזון החם אל הנקודה שבה אתם מתכננים לאכול והגשתו חם אל השולחנות אשר מבקשים ומביאים אל המקום.

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר23/02/148576 צפיות
ישראל פלדמן בשר מגיש לכם מתכון בשר קל להכנה. מדובר ברוסטביף מפילה בקר, בשילוב מנצח של חרדל ודבש. הכמויות במתכון מיועדות לשלושה עד חמישה סועדים.

מאת: רונן וינברגמתכוני בשר01/04/132325 צפיות
סילבוס 1. איך לבחור בשר איכותי 2. מילון חלקי הפרה ושימוש נפוץ 3. טיפים להתעסקות עם בשר 4. סיכום ונקודות עיקריות

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica