ישראל פלדמן בשר מגיש לכם מתכון בשר קל להכנה. מדובר ברוסטביף מפילה בקר, בשילוב מנצח של חרדל ודבש. הכמויות במתכון מיועדות לשלושה עד חמישה סועדים.
המצרכים הדרושים
נתח פילה בקר טרי – כ-1 ק"ג
פלפל שחור (לא דק)
מלח
תימין – 4-3 ענפים
דבש – כף אחת או יותר, לפי הטעם
אופן ההכנה את נתח הפילה המליחו ועסו בעזרת החרדל והדבש. לאחר שעיסיתם את הנתח, הניחו אותו בתוך תבנית ובה עלי התימין. אם אתם לא ממהרים, ההמלצה היא לאפשר לנתח להיות במקרר ולספוג את הטעמים השונים. חממו תנור לטמפרטורה של כ-200 מעלות והכניסו את הנתח לאורך 35 דקות עד 45, תלוי לפי מידת העשייה הרצויה. את הבשר החם אל תאכלו מיד – אפשרו לו לנוח מעט, ואז פרסו אותו לפרוסות דקות. בתאבון! ישראל פלדמן בע"מ – החברה המובילה בענף הבשר, המייצרת, משווקת ומייבאת מוצרי בשר.