מצרכים לבצק ה פיצה :
25 גרם שימרית (כף וחצי שטוחות)
3/4 כוס מים בטמפ’ החדר
1/2 2 כוסות קמח
1 כף שמן זית
1 כפית סוכר
חצי כפית מלח
למילוי הפיצה:
2 כפות שמן זית
1/2 כפית סוכר
1 רסק עגבניות קטן (כף וחצי מחוקה)
1/4 כוס מים פושרים
1 כפית אורגנו
תוספות לפי הטעם: גבינה למינהן וירקות לפי הטעם.
מדריך הפיצריות הגדול בישראל
אופן ההכנת הפיצה
1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד שנוצר בצק אחיד. מכסים ומשהים בצד למשך 45 דקות.
2. מרדדים את הבצק דק, מניחים בתבנית ומורחים את המילוי.
3. מפזרים גבינה ומוסיפים תוספות לפי מה שמתחשק.
4. אופים את הפיצה בתנור פיצה בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות
סקס פרטי-הכריות למטרת סקס הרשמה חינם!