חפש מאמרים:
שלום אורח
18.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

 

איריס לוי שף פרטי מאמרים אחרונים של הכותב

 
   
   
 
חברה: איריס לוי שף פרטי

אתר אינטרנט: irischef.co.il

טלפון: 054-4944205

צור קשר: צור קשר

אודות הכותב:

חיבור העדין והמדויק בין הרכיבים הטריים לידע וניסיון מעמיק הם  הבסיס  ליצירת ארוחה מושלמת!

האני מאמין שלי  בבישול הוא  שילובים מקוריים של מרכיבים מקומיים אותנטיים וטריים ביחד עם בישול מוקפד ואיכותי המושפע מהמטבח הצרפתי , איטלקי וספרדי היוצרים את המטבח שלי  -  מטבח ים תיכוני גורמה עכשווי .למדתי והתמחית  בארץ ובעולם באומנות בישול גורמה.

אני  מתמחה בהפקת  חווית גורמה פרטית - אירוע בוטיק ייחודי המעוצב  בסגנון אישי, המותאם  בדיוק לצרכים שלך, מקימת אירועים איכותיים אינטימיים ומפנקים בהגשה מלאה ,שמחה משפחתית , מסיבת קוקטייל  ואירועים עסקיים.

מקיימת סדנאות חוויתיות מהמטבח האיטלקי , צרפתי וספרדי  כולל סדנאות בישול צמחוני בריא.





 
     
 
 
   
  מאמרים אחרונים מאת איריס לוי שף פרטי  
 

אומלט/ פריטטה - ארוחה במחבת

מאת: איריס לוי שף פרטימתכונים ואוכל - כללי07/04/121694 צפיות
אומנות הכנת ביצים פשוטה ביותר לאחר שלומדים את העקרונות. ביצה יכולה להיות מבושלת במים, מטוגנת בשמן רדוד או שמן עמוק, לעמוד בזכות עצמה או עם תוספות מתוספות שונות. אומלט שמקורו במטבח הצרפתי שונה מהפריטטה האיטלקית והפריטטה הספרדית הנבדלים בשיטת הבישול ובחלק מהתוספות.
למאמר המלא...

פסטה ברוטב עגבניות מיובשות וזיתים שחורים

מאת: איריס לוי שף פרטימתכוני ירקות10/03/128852 צפיות
כשאני מבשלת אני מקפידה על חומרי גלם איכותיים מאזור שפלת יהודה . אני משתמשת בשמן זית איכותי מכבישה קרה למנות שלי. שמן זית איכותי מכבישה קרה עשוי בדרך כלל מהכבישה הראשונה של הזיתים,מעט לפני הבשלתם הסופית. בכבישה זו לא מחממים את הזית ולא משתמשים בכימיקלים. אין בו כמעט חומציות - פחות מ 1% .
למאמר המלא...

קורנדביף - סנדוויץ' בשר חזה בקר

מאת: איריס לוי שף פרטימתכוני בשר08/02/128873 צפיות
כדי ליהנות מנתח בשר כבוש דרושים מספר ימים של הכנה אבל המחשבה המוקדמת משתלמת בגדול. בתהליך ההכנה המתואר כאן מתקבל בשר נהדר עם הרבה אפשרויות לכריכים, למנות חמות וקרות, לסלטים ובעצם למה לא ?!
למאמר המלא...

מרק פטריות

מאת: איריס לוי שף פרטימתכוני מרקים05/02/128788 צפיות
מרק בכלל ומרק פטריות במיוחד הוא המחמם האולטימטיבי ! היום ניתן לקנות כמעט בכל מרכול פטריות טריות מסוגים שונים שפעם רק חלמנו - פורצ'יני, אנוקי ועוד . אם רוצים ממש לשדרג את המרק אפשר להוסיף מחית פטריות כמהין או שמן כמהין שניתן לקנות היום בארץ.
למאמר המלא...

 
     
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica