מרק: הפעם, מרק קישואים.
מטגנים בצל קצוץ בשמן עד שמזהיב. מוסיפים כשישה קישואים שטופים היטב ופרוסים – ללא קילוף. מוסיפים כליטר וחצי מים ומבשלים עד שהירק רך. ממליחים, מפלפלים ומכבים את האש.
מועכים את הכול בבלנדר מוט (מוט מעיכה) ולפני ההגשה מפזרים מעל שמיר קצוץ.
בגרסה הלא דיאטטית, אפשר להוסיף למרק קרם קוקוס.זה משבח מאד את הטעם – ומשפע את הגזרה...
למי שלא חושש מתוספת קלוריות, אפשר להוסיף מעט קמח לבצל לאחר שהוא הזהיב. זה מסמיך את המרק ומוסיף לו "גוף".
למתכונים נוספים גלשו לאתר:
מעניין את הסבתא