חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

לקראת יום העצמאות, מדריך וזמני בישול לבשר,למנגל ולגריל.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר08/05/20112409 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

לקראת יום העצמאות, הרכבתי במיוחד עבורכם את טבלת הזמן לצלית בשר,וכן איזה סוגי נתחים מתאימים ביותר לצלות על האש או בגריל.

זמני בישול:

זמני הבישול משתנים עם גודל הנתח,לכן ראו טבלה זו כהמלצה לנתח בעובי 2 ס"מ לערך.

הזמנים נועדו בכדיי לתת לכם אינדיקציה כמה זמן זה אמור לקחת, ככה כל אחד יקבל את בשרו כפי שהוא אוהב.

rear -ראר 2-4 דקות.

medium-בינוני-5-7 דקות

medium well- בינוני עשוי- 7-8 דקות

well done - עשוי היטב- 8-10 דקות.

להוציא את הבשר מהמקרר לפחות שעה לפני הצליה במנגל. אין לעבוד עם בשר קר.

במידה והחלטם להשתמש בשיפודי במבוק (עץ) יש להשרות אותם במים לפני שיפוד הבשר.

יש להניח את הבשר על רשת נקיה, מוברשת במברשת פלדה, ומשומנת קלות עם שמן (בשיטת חצי הבצל,או מברשת)

לאחר שהדלקתם את הגחלים, יש להמתין עד שיהיו לבנות ולוחשות (כ-10-15 דקות) ורק אז להניח את הבשר.

יש להפוך את הסטייקים, לא יותר מפעמיים, בעזרת קליפר (מלקחיים), ולא בעזרת מזלג או סכין, בכדיי למנוע איבוד נוזלי הבשר.

אם ברצונכם למנוע סילסול וקיפול הבשר, תוכלו לחתוך אותו בצידו בעזרת סכין. (בדרך כלל קורה עם המבורגרים קנוייים, מה שאני ממש לא ממליץ)

סוגי הבשרים המומלצים:

בשר בקר- טי בון,סרליון,פילה,אנטריקוט,צלעות,כתף,ניו יורק סטריפ,מינט,צוואר.

בשר כבש-  צלעות,מעטפת צלעות,צלעות מדליה,סטייק פרפר,כתף,

בשר עוף- חזה, כנפיים,שוקיים,וכל נתח אחר בעצם.

חזיר- pork- spear ribs, legs steaks, pille, butterfly steak,chops,lion cutler

במידה ואתם רוצים לצלות ירקות או פירות על האש או בגריל, אני ממליץ לכם להבריש אותם עם אחד הרטבים או המרינדות שפורסמו כאן על ידי. ולצלות אותם לרמה הרצויה.

lemon3.co.il

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

lemon3.co.il

שירותי קייטרינג ומגשי אירוח למסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים,ימי הולדת,מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים,ערבי חברה,אירועי קוקטייל,ערבי גיבוש,קידום מכירות,אירועי השקה,אירועים עיסקיים וכו'

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אודי כהן

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי28/04/112412 צפיות
החלטם לארח חברים, ובמקרה, אלו חברים שאוהבים בשר...אבל לנשנש... מתכון לטורטיה בשר, שהחברים ואתם, פשוט תתמכרו, לטעמים ,לאופן האכילה, וליקוק האצבעות. אפשר להכין במחבת ווק בבית, והרעיון הוא כמו הקפצת ירקות או נודלס.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/113070 צפיות
רוטב הטריאקי אהוב במיוחד על הישראלים, ולרוב אנחנו אוכלים פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי. הבאתי לכם מתכון, קל להכנה, שישדרג לכם את נתח הבשר, ויתן לו עסיסיות וארומה נהדרת. אפשר להשתמש ברוטב לכל נתח אחר כולל עוף, לאכול עם אורז או ציפס או מוקפץ...בקצור, אתם תחליטו.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/113888 צפיות
רוטב יין אדום ובצלים, קל מאוד להכנה, מתאים לכל סוגי הבשר האדום, וסטייקים בפרט. מתכון מיוחד ליום העצמאות, ולכל השנה.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/112394 צפיות
צלעות בנוסח טנדורי קלות ופשוטות הכנה, מתאים למי שאוהב בשר מטובל. כעיקרון אוכלים את הצלעות הטנדורי, ברוטב יוגורט, אתן לכם את המתכון..אתם תחליטו אם מתאים לכם. אפשר להמיר את הצלעות כבש, בכל נתח אחר שאתם מעדיפים ואוהבים, אפילו עוף.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי26/04/111557 צפיות
צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, הרוטב שיעצים כל צלע ונתח בשר.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי26/04/111564 צפיות
מתכון קצת מתחכם להכנת סלמון, טעים וקל הכנה...ירענן וישדרג את מנת הסלמון המוכרת שלכם.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי21/04/111128 צפיות
רוטב גרגירי פלפל, מתאים במיוחד ליום העצמאות. מתכון תשיעי מסדרת מתכונים בת שמונה מתכונים...מתכון בונוס.

מאמרים נוספים בנושא מתכוני בשר

מאת: amirdadon90מתכוני בשר17/01/173833 צפיות
ניתן לומר כי אפשרי למצוא היום מנגל גז אשר יגיע במגוון רחב של תצורות שונות. בין אם תהיו מעוניינים במנגל קטן ופשוט ובין אם באחד עוצמתי אשר יהיה רחב היקף, דעו לכם כי עקב הביקוש הרב שקיים היום בשוק ניתן למצוא את כל סוגי המנגלים שתוכלו לדמיין ובמחירים יוצאי דופן.

מאת: נ.אמתכוני בשר23/12/143565 צפיות
עישון בשר הינה שיטה ייחודית ועתיקה, אשר בסופה מתקבל בשר נימוח וטעים, אשר בושל בטמפרטורה נמוכה בסיבה מעושנת בתוך מעשנת. בין חלק מן האפשרויות הנהדרות לעישון: אסאדו בקר, אסאדו טלה, חזה בקר, עופות, דגים. קיימות שתי שיטות של עישון: יבשה ורטובה. במאמר זה תמצאו הסבר על בשר ודרך העישון במעשנת ותקבלו טיפים למעשן הבשר המתחיל.

מאת: shlomy mutzafiמתכוני בשר10/12/141957 צפיות
כשמדובר על קייטרינג לאירועים לרוב מדובר על קייטרינג בשרי, מגוון בחירה רחב של מנות בשריות נבחר לככב ברוב הזמנות הקייטרינג, וכשהקייטרינג מהווה את אחד הדברים המרכזיים באירוע מומלץ לבצע מספר בדיקות טרם בחירת חברת הקייטרינג לאירוע שלכם, בייחוד לעבודה שיש כיום עסקים רבים בתחום שחלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות

מאת: דניאל מוריץמתכוני בשר28/10/145742 צפיות
אחד הימים בהם עם ישראל נוהר לחנויות על מנת לקנות מוצרי בשר שונים הוא כמובן יום העצמאות. מדובר לא רק בחג למדינת ישראל אלא גם בחג לתפארת הבשר, כאשר המוני בית ישראל פושטים על רשתות המזון שמספקות מוצרי בשר קפואים ועל הקצביות והאטליזים שמאפשרות גישה לבשר טרי.

מאת: רונן וינברגמתכוני בשר18/04/146324 צפיות
קייטרינג בשרי עם כהגשה יכולה להיות בעד או נגד, תלוי את מי שואלים. היתרונות הם יותר מרובים. ניתן ליהנות משירות הגשה בכל מקום ובכל עת. אפשר לקיים אירוע בחיק הטבע ולקחת אתכם את האוכל שהוכן מבעוד מועד ואם זה אפשרי מבחינה לוגיסטית, לתאם עם חברת ההסעדה את האופן שבו יגיע המזון החם אל הנקודה שבה אתם מתכננים לאכול והגשתו חם אל השולחנות אשר מבקשים ומביאים אל המקום.

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר23/02/148567 צפיות
ישראל פלדמן בשר מגיש לכם מתכון בשר קל להכנה. מדובר ברוסטביף מפילה בקר, בשילוב מנצח של חרדל ודבש. הכמויות במתכון מיועדות לשלושה עד חמישה סועדים.

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר03/02/148757 צפיות
בדומה למוצרי מזון רבים אחרים, גם למוצרי בשר שונים ישנם תאריכי תפוגה. חשיבותם של תאריכי תפוגה כאלה, כאשר מדובר על מזון מהחי, משמעותיים הרבה יותר לעומת מוצרים יבשים, למשל. כאשר מדובר במוצרים מהחי לא רק שלא מומלץ לצרוך מזון ישן שפג תוקפו, אלא שהדבר גם עשוי להוות סכנה מהותית לבריאות וזאת בשל התפתחותם של חיידקים ומחוללי מחלות אחרים שמתרבים עם הזמן.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica