מיועד ל-4 סועדים
500 גרם בשר פילה או אחוריים.
1 כף רוטב סויה.
1 כפית מחית צילי (להשיג בטרז פזוס,פטנגו)
1 כף שמן.
1 בצל פרוס יריחים.
1 גמבה אדומה פרוסה אצבעות.
120 גרם שועעית ירוקה, נקיה.(אפשרי קפוא)
1 כף מרק עוף.
4\1 כוס מים.
1 כוס נבטים בשרניים.
8 טורטיות קוטר 26 (רצוי לקנות קפואות, ולהפשיר).
אופן ההכנה:
לפרוס את הסטייק לרצועות בגודל אצבע. לערבב את מחית הצילי ורוטב סויה ולהשרות את הנתחים הפרוסים, לפחות לשעה במקרר.
במחבת עמוקה או ווק, להניח את הסטייקים, ולהקפיץ כ-4 דקות , להוסיף בצל, ולהקפיץ 2 דקות , להוסיף את הפלפלים,והשועעית.ומרק העוף.
הוסף המים וצמצם לחלוטין, הוסף הנבטים.
במחבת נוספת, חמם קלות את הטורטיות. חלק את כל התכולה למספר הטרטיות, גלגל, פרוס לחצי בזווית 45...תהנו.
נכתב בלשון זכר,מטעמי נוחות.
lemon3.co.il
בתאבון