אוכל הוא אחד מן המרכיבים היותר זכירים והיותר חשובים שקיימים בארגון של אירועים. לא לחינם האוכל הוא למעשה ברוב המכריע של האירועים נחשב להוצאה הכי גבוהה מבין כל יתר ההוצאות, והחישוב שנעשה בכל מקום הוא לפי מנה. אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.
בוחרים ביחד את התפריט
אחד מן הדברים היותר כיפיים כאשר עובדים מול איש מקצוע, שף מדופלם הוא היצירה של התפריט הייעודי עבור האירוע שבו מארחים כמות יחסית קטנה של אנשים לאירוע חגיגי אך מצומצם. בדרך כלל יש מבחר של אפשרויות שמביאות את העולם הקולינרי להיות יותר מזוקק אל סוג מסוים של אורחים, וזה מה שהופך את המנות הללו להיות יותר מוצלחות מאשר כל סוג אחר של אירוע שבו אין את הכנת האוכל על ידי שף אישי ומקצועי. ההתאמה היא הכי פרטנית ומושלמת, ועם רמה גבוהה של ארוחת גורמה שממלאה את הבטן ומסירה כל דאגה לגבי סוג ואיכות הארוחה.
עורכים אירוע טעים
בסופו של דבר המארחים מאוד רוצים כי האורחים יגיעו אל מקום מעוצב ונקי שם מוגשת ארוחה שמשביעה אותם וגם נראית ומוגשת באופן שהוא חגיגי. גם אם עורכים אירוע קטן משתתפים זה לא אומר כי זה הזמן להזמין בורקסים וקישים ובזה לסיים את הטרחה מבחינת הכיבודים. הזמנה של שף אישי היא מהלך שמכבד את האורחים ואת האירוע עצמו, ומוריד את הטרחה מעורכי האירוע עצמו למינימום האפשרי עם תמורה שבהחלט שווה מאוד את ההשקעה למחפשים אחר אירוע שאותו חוגגים בצורה הכי אינטימית שאפשר.