רוטב גרגירי פלפל מתאים לכל סוגי הבשר, ולאוהבי הדברים המיוחדים. קל מאוד להכנה, משדרג כל נתח עוף או בשר.
רוטב גרגירי פלפל:
90 גרם חמאה או מחמאה (לאוכלי הכשר)
2 כפות מיץ לימון
4\1 כוס גרגירי פלפל (רצוי צבעוני)
2 חלבוני ביצים
4\3 כוס חלב קוקוס
1 כף חרדל
4\1 כוס מים
חצי כפית אבקת מרק.
אופן ההכנה:
הרוטב נועד גם למאכלי מנגל וגם למי שמכין בבית במחבת. הפעם אסביר איך מכינים בבית.
אחרי שבישלת את הבשר וצלית אותו במחבת, תניח את החמאה או המחמאה במחבת, תמתין עד שתימס. הוסף שאר המרכיבים, ואל תפסיק לבחוש, עד שהרוטב מסמיך לרמה הרצויה. בערך כ-5 דקות.
lemon3.co.il