רוטב הרטטוי שישדרג ויעצים כל צלע ונתח בשר, תנסו ותווכחו.
6 צלעות
4 שיני שום, חצויות.
רבע כוס אבקת צילי.
2 כפות שמן זית
2 בצלים, קצוצים.
2 פלפלים חריפים קצוצים.
2 יחידות זוקיני או קישוא צעיר.
2 כוסות רוטב עגבניות.
חצי כוס זיתים שחורים קצוצים.
אופן ההכנה:
בעזרת סכין חדה, תכינו כיסים לשום ותחדירו אותו לבשר. ותפזרו את הצילי על הבשר.
במחבת שחוממה מראש, 2 כפות שמן, ולצלות צלעות לכ-5 דקות.
להוסיף את שאר המרכיבים, ולבשל לעוד 5 דקות. ולהגיש
lemon3.co.il