מתכון מעולה לשידרוג נתח הסלמון, ניתן להכין כמה שעות מראש, ולשבת להנות עם האורחים.
4 פרוסות סטייק סלמון
1 כף שמן זית
לרוטב הגספצו.
1.5 כוסות מיץ עגבניות
1 כף חומץ בן יין אדום או בלסמי
1 כף שמן זית אקסטרא ורגין
2 כפות פירורי לחם
2 שיני שום
2 טיפות טבסקו
1 בצל ירוק קצוץ.
1 עגבניה ללא ליבה קצוצה.
1 פלפל ירוק מתוק (מריר)
1 כף מלפפון קצוץ.
אופן ההכנה:
להבריש את הנתחים בשמן זית, ולתנור 170 מעלות כ-15 שעה.
מערבבים את שאר המוצרים ביחד, ומשרים את הסלמון המוכן ברוטב שהכנתם. לפחות חצי שעה לפני ההגשה.
lemon3.co.il