|
|
|
|
|
קבב קולה,מתכון מגניב לקטנים ולגדולים, על האש או בבית בתנור,במחבת,טוסטר אובן.
|
|
|
מרכיבים: |
|
1 קילו |
|
בשר בקר רצוי כתף |
|
2 |
|
בצל לבן בינוני, מגורד בפומפיה |
|
|
|
פטרוזליה - חופן מלא |
|
|
|
כוסברה חופן מלא ( אם אתם אוהבים) |
|
50 גרם |
|
פירורי מצה |
|
2 כף/ות |
|
רוטב סויה |
|
1 כפית/ות |
|
פלפל שחור גרוס |
|
330 סמ"ק |
|
קולה - פחית |
|
1 כף/ות |
|
אבקת מרק שטוחה |
|
אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הקולה. ברגע שהתערובת מוכנה מוסיפים חצי מכמות הקולה לתערובת ומערבבים (תוך כדי איגרוף היד), מוסיפים את שארית הקולה לקערה להרטבת היד. צרים כדורים (קצת פחות גדולים מכדור טניס) ומועכים אותם עד שנוצרות "דיסקיות" עבות.
lemon3.co.il אתם יכולים למנגל את הקציצות, לאפות בתנור, או לטגן...הם יצאו אווריריות ומלאות בטעמים שכולם יאהבו. בימי חול (הכוונה לשאר השנה) אתם יכולים להמיר את פירורי המצה בלחם או בפנקו(פירורי לחם יפניים).
מתאים להגשה על גבי מגשי אירוח,לפינוק האורחים. חג שמח
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
אודות כותב המאמר:
lemon3.co.il
שירותי קייטרינג ומגשי אירוח למסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים,ימי הולדת,מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים,ערבי חברה,אירועי קוקטייל,ערבי גיבוש,קידום מכירות,אירועי השקה,אירועים עיסקיים וכו'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מאמרים נוספים מאת אודי כהן
מדריך לבישול וצליית בשר בשיטת המנגל או הגריל, מכוון שכל אחד אוהב את בשרו עשוי וצלוי ברמה שונה, הרכבתי במיוחד עבורכם את טבלת הזמן, וסוגי בשרים מומלצים על האש.
|
החלטם לארח חברים, ובמקרה, אלו חברים שאוהבים בשר...אבל לנשנש...
מתכון לטורטיה בשר, שהחברים ואתם, פשוט תתמכרו, לטעמים ,לאופן האכילה, וליקוק האצבעות.
אפשר להכין במחבת ווק בבית, והרעיון הוא כמו הקפצת ירקות או נודלס.
|
רוטב הטריאקי אהוב במיוחד על הישראלים, ולרוב אנחנו אוכלים פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי.
הבאתי לכם מתכון, קל להכנה, שישדרג לכם את נתח הבשר, ויתן לו עסיסיות וארומה נהדרת.
אפשר להשתמש ברוטב לכל נתח אחר כולל עוף, לאכול עם אורז או ציפס או מוקפץ...בקצור, אתם תחליטו.
|
רוטב יין אדום ובצלים, קל מאוד להכנה, מתאים לכל סוגי הבשר האדום, וסטייקים בפרט.
מתכון מיוחד ליום העצמאות, ולכל השנה.
|
צלעות בנוסח טנדורי קלות ופשוטות הכנה, מתאים למי שאוהב בשר מטובל.
כעיקרון אוכלים את הצלעות הטנדורי, ברוטב יוגורט, אתן לכם את המתכון..אתם תחליטו אם מתאים לכם.
אפשר להמיר את הצלעות כבש, בכל נתח אחר שאתם מעדיפים ואוהבים, אפילו עוף.
|
צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, הרוטב שיעצים כל צלע ונתח בשר.
|
מתכון קצת מתחכם להכנת סלמון, טעים וקל הכנה...ירענן וישדרג את מנת הסלמון המוכרת שלכם.
|
מאמרים נוספים בנושא מתכוני בשר
ניתן לומר כי אפשרי למצוא היום מנגל גז אשר יגיע במגוון רחב של תצורות שונות. בין אם תהיו מעוניינים במנגל קטן ופשוט ובין אם באחד עוצמתי אשר יהיה רחב היקף, דעו לכם כי עקב הביקוש הרב שקיים היום בשוק ניתן למצוא את כל סוגי המנגלים שתוכלו לדמיין ובמחירים יוצאי דופן.
|
עישון בשר הינה שיטה ייחודית ועתיקה, אשר בסופה מתקבל בשר נימוח וטעים, אשר בושל בטמפרטורה נמוכה בסיבה מעושנת בתוך מעשנת.
בין חלק מן האפשרויות הנהדרות לעישון: אסאדו בקר, אסאדו טלה, חזה בקר, עופות, דגים.
קיימות שתי שיטות של עישון: יבשה ורטובה.
במאמר זה תמצאו הסבר על בשר ודרך העישון במעשנת ותקבלו טיפים למעשן הבשר המתחיל.
|
כשמדובר על קייטרינג לאירועים לרוב מדובר על קייטרינג בשרי, מגוון בחירה רחב של מנות בשריות נבחר לככב ברוב הזמנות הקייטרינג, וכשהקייטרינג מהווה את אחד הדברים המרכזיים באירוע מומלץ לבצע מספר בדיקות טרם בחירת חברת הקייטרינג לאירוע שלכם, בייחוד לעבודה שיש כיום עסקים רבים בתחום שחלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות
|
אחד הימים בהם עם ישראל נוהר לחנויות על מנת לקנות מוצרי בשר שונים הוא כמובן יום העצמאות. מדובר לא רק בחג למדינת ישראל אלא גם בחג לתפארת הבשר, כאשר המוני בית ישראל פושטים על רשתות המזון שמספקות מוצרי בשר קפואים ועל הקצביות והאטליזים שמאפשרות גישה לבשר טרי.
|
קייטרינג בשרי עם כהגשה יכולה להיות בעד או נגד, תלוי את מי שואלים. היתרונות הם יותר מרובים. ניתן ליהנות משירות הגשה בכל מקום ובכל עת. אפשר לקיים אירוע בחיק הטבע ולקחת אתכם את האוכל שהוכן מבעוד מועד ואם זה אפשרי מבחינה לוגיסטית, לתאם עם חברת ההסעדה את האופן שבו יגיע המזון החם אל הנקודה שבה אתם מתכננים לאכול והגשתו חם אל השולחנות אשר מבקשים ומביאים אל המקום.
|
ישראל פלדמן בשר מגיש לכם מתכון בשר קל להכנה. מדובר ברוסטביף מפילה בקר, בשילוב מנצח של חרדל ודבש. הכמויות במתכון מיועדות לשלושה עד חמישה סועדים.
|
בדומה למוצרי מזון רבים אחרים, גם למוצרי בשר שונים ישנם תאריכי תפוגה. חשיבותם של תאריכי תפוגה כאלה, כאשר מדובר על מזון מהחי, משמעותיים הרבה יותר לעומת מוצרים יבשים, למשל. כאשר מדובר במוצרים מהחי לא רק שלא מומלץ לצרוך מזון ישן שפג תוקפו, אלא שהדבר גם עשוי להוות סכנה מהותית לבריאות וזאת בשל התפתחותם של חיידקים ומחוללי מחלות אחרים שמתרבים עם הזמן.
|
|
|
|
|