קווה רקע
אזור פנדס שבו מייצרים את הרוב המכריע של הקווה המיוצרת בספרד נמצא בקטלוניה שבצפון- מזרח ספרד. באזור זה מייצרים יינות מבעבעים איכותיים. הקווה מיוצרת לפי חוקי הייצור הקפדניים. זני הענבים שמהם מייצרים את הקווה ייחודיים ומגוונים. זנים אדומים: גרנש ומונסטרל (מורבד). זנים לבנים: וויורה, פארלדה, קסארלו ושרדונה. הענבים נבצרו בבציר ידני, כאשר כל זן ענבים הותסס ליין בנפרד במכלי נירוסטה. לאחר מכן, עורבבו זני הענבים השונים ליין אחד, אשר מבוקבק ומותסס בשנית עם השמרים בתוך הבקבוק. יינות האזור נחשבים לתמורה יוצאת דופן למחיר ומהווים אלכוהול איכותי.
Cava Cristalino Brut
אזור גידול: פנדס, ספרד.
זני ענבים: מאקאבאו (50%), פארלדה (35%), קסארלו (15%).
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני. כל זן ענבים תוסס ליין בנפרד במיכלי נירוסטה. לאחר מכן מערבבים בין זני הענבים השונים ליין אחד שמבוקבק ועובר את התסיסה השניה עם השמרים בתוך הבקבוק. לאחר תסיסה זו מוסיפים לקווה דוסאג' הקובע את רמת המתיקות הרצויה
תאור היין: צבעו זהוב קש. לקווה ארומה רעננה של פרי טרופי בשל. ליין גוף בינוני מרוכז, עם סיומת ארוכה.
Cava Cristalino Semi Seco
אזור גידול: פנדס, ספרד.
זני ענבים: מאקאבאו (50%), פארלדה (25%), קסארלו (25%).
תהליך ייצור: הענבים נבצרו בבציר ידני. כל זן ענבים תוסס ליין בנפרד במיכלי נירוסטה.
לאחר מכן מערבבים בין זני הענבים השונים ליין אחד שמבוקבק ועובר את התסיסה השניה עם השמרים בתוך הבקבוק. לאחר תסיסה זו מוסיפים לקווה דוסאג' הקובע את רמת המתיקות הרצויה
תאור היין: צבע זהוב מבריק. לקווה ארומה פירותית ומתוקה של תותים. ליין גוף רך ומרענן ומאוזן בין מתיקות וחמיצות.