רוטב מתקתק ופיקנטי מתאים לצד כל סוגי הבשרים,,,להחלקה מירבית.
מתכון שמיני מתוך שמונה מתכונים במיוחד ליום העצמאות.
רוטב שזיפים פיקנטי:
1 כף שמן סויה או כל שמן אחר
3 בצלי שאלוט (להשיג בשוק או בטיב טעם).
1 כף גינגר מגורד.
1 כוס ריבת שזיפים
2 כפות צילי גרוס
2 כפות רוטב סויה.
אופן ההכנה:
בסיר לטגן את הבצל ל-2 דקות, להוסיף את שאר המרכיבים ולבשל ל-5 דקות נוספות..
לקרר ולהגיש לצד כל סוגי הבשרים והקציצות והטוגנים וכמעט הכל.
lemon3.co.il
בתאבון.