המרינדה מיועדת לבשרים אדומים וכבדים כגון צלעות כבש,סטייקים,וכל נתחי הבשר האדום והלא טחון.
מתכון שביעי מתוך שמונה מתכונים.
מרינדת יין אדום ומרווה:
1 כוס יין אדום איכותי
2 כפות חומץ בן יין אדום
חצי כוס מים
1 כף רוזמרין טרי וקצוץ.
5 עלי מרווה טריה, חתוכה גס ביד
1 גזר קצוץ
1 גבעול סלרי קצוץ.
אופן ההכנה:
לערבב כל המוצרים יחד ולהשרות עם הבשר במקרר לכמה שעות לפחות (כל המרבה הרי זה משובח)
lemon3.co.il
חג עצמאות שמייח