אחרי ששברנו ואכלנו כל כך הרבה מצות, והגרון מייחל לבירה קרה..הרכבתי עבורכם מתכון בירה שהולך מצויין עם בשר טוב על האש.
מתכון אחד (1) מתוך שמונה (8) מתכונים במיוחד ליום העצמאות.
רוטב בירה ברבקיו:
חצי כוס מיץ עגבניות (יכול להיות משומר,ויכול להיות מסונן מעגבניות שלמות או חתוכות)
חצי כוס בירה כהה
רבע כוס סוכר חום
1 כפית חרדל דיזון גרגירים
חצי כוס כרפס קצוץ
כמה טיפות טבסקו..לחימום האווירה.
בסיר לחמם את כל המרכיבים כ-5 דקות על האש (לצמצם)
לקרר ולמרוח על הבשר (בשיטה האמריקאית)
lemon3.co.il