4 סועדים
מרכיבים:
4 פרוסות חזה עוף (בעובי 1 ס"מ לפחות)
שליש כוס רוטב סויה
רבע כוס שמן (לבחירתכם)
2 שיני שום
1 כף דבש מחומם
לעישון:
רבע כוס אורז מלא (חום)
רבע כוס עלי תה ירוק או שחור
2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
להניח חזה העוף בכערה ולהוסיף את הסויה השמן והשום, ולקרר במקרר כשעה.
על המנגל להניח נייר כסף 3-4 שכבות, ולהוסיף את האורז התה והסוכר ולהניח עליו את העוף.
ברגע שהעוף מוכן (כ-10 דקות) מורחים עליו את הדבש המחומם.