חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

פילה בנוסח וולינגטון

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני בשר21/01/20094316 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מאפה בנוסח וולינגטון

בצק עלים
קוביית פילה בקר,7 ס"מ על 7 ס"מ,בעובי ס"מ וחצי
חזה אווז מעושן פרוס
פטריות שמפיניון פרוסות דק
רצועות בצל דקות
יין פורט,אם אין,יין קידוש מתוק[ברצינות]
ביצה טרופה
מוסקט טחון
מלח,פלפל לבן

חמאה לטיגון

הכנה:
לצרוב על מחבת את הפילה משני צדדיו לסגירה[מס'' שניות]ולהוציא.
באותה מחבת,לטגן בצל ופטריות בחמאה עד להזהבה[לא השחמה],כאשר זהוב,להוסיף מוסקט ויין
לצמצם להוסיף מלחפלפל על פי הטעם,להוציא למסננת ולצנן.
כאשר מצונן,להוסיף ביצה טרופה
לרדד ריבועי בצק עלים,כאשר יש להותיר שוליים של 3 ס"מ לעטיפה
לעטוף כל נתח פילה בפרוסת חזה אווז,להניח במרכז ריבוע הבצק,לרפד מלמעלה בדוקסל[תערובת הפטריות והבצל]
לסגור את הבצק כאשר מקפלים את הקצוות שפיץ מול שפיץ ליצירת מראה של מעין 4 משולשים קטנים[מקווה שאיני מסבך אותך,העניין באמת פשוט]
לחמם תנור ל180- מע'' חום,למרוח חלבון ביצה על המאפה מלמעלה,אפשר לעטר בסומסום,או שחור גרוס,או פפריקה או פשוט מאום.
לאפות למשך חצי שעה +-
מומלץ עם רוטב כבד כגון פלפלת,בשמל וכו'',על פי טעמך.
עד לפעם הבאה,אדיוס

 



תגיות המאמר: וולינגטון, פילה, רזניק, שף, מאפה


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

שף רונן רזניק,שף פעיל,יועץ מזון ומדריך למקצועות הבישול.

חבר בקהילת שפים של על השולחן ודה מארקר קפה

אב לשלוש,תושב חיפה.

rreznik65@gmail.com

0528-254818

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רונן חואן רזניק

מאת: רונן חואן רזניקעסקי מזון13/02/092072 צפיות
עיצרו את הסחרחרה !

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני סלטים13/02/093032 צפיות
סלט סלסה קאריבי מתכון של רונן חואן רזניק סלט קיצי מרענן מטבח: קאריבי • מנות: 2 • רמת קושי: קל • זמן הכנה: 20 דקות • זמן כולל: 20 דקות

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני עוף13/02/0910621 צפיות
• מנות: 2 • רמת קושי: קל • זמן הכנה: 10 דקות • זמן בישול: 20 דקות • זמן כולל: 30 דקות • שיטות הכנה: אפייה, טיגון ,

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני רטבים13/02/0910217 צפיות
באדיבות מלון "majestic grande hotel bangkok"


מאת: רונן חואן רזניקעסקי מזון02/02/091822 צפיות
נושא השירות המקצועי

מאת: רונן חואן רזניקמתכוני בשר25/01/096215 צפיות
ישן וטוב,לאינדיבידואלים חובבי מאכלים קרושים בלבד !

מאמרים נוספים בנושא מתכוני בשר

מאת: amirdadon90מתכוני בשר17/01/173833 צפיות
ניתן לומר כי אפשרי למצוא היום מנגל גז אשר יגיע במגוון רחב של תצורות שונות. בין אם תהיו מעוניינים במנגל קטן ופשוט ובין אם באחד עוצמתי אשר יהיה רחב היקף, דעו לכם כי עקב הביקוש הרב שקיים היום בשוק ניתן למצוא את כל סוגי המנגלים שתוכלו לדמיין ובמחירים יוצאי דופן.

מאת: נ.אמתכוני בשר23/12/143565 צפיות
עישון בשר הינה שיטה ייחודית ועתיקה, אשר בסופה מתקבל בשר נימוח וטעים, אשר בושל בטמפרטורה נמוכה בסיבה מעושנת בתוך מעשנת. בין חלק מן האפשרויות הנהדרות לעישון: אסאדו בקר, אסאדו טלה, חזה בקר, עופות, דגים. קיימות שתי שיטות של עישון: יבשה ורטובה. במאמר זה תמצאו הסבר על בשר ודרך העישון במעשנת ותקבלו טיפים למעשן הבשר המתחיל.

מאת: shlomy mutzafiמתכוני בשר10/12/141957 צפיות
כשמדובר על קייטרינג לאירועים לרוב מדובר על קייטרינג בשרי, מגוון בחירה רחב של מנות בשריות נבחר לככב ברוב הזמנות הקייטרינג, וכשהקייטרינג מהווה את אחד הדברים המרכזיים באירוע מומלץ לבצע מספר בדיקות טרם בחירת חברת הקייטרינג לאירוע שלכם, בייחוד לעבודה שיש כיום עסקים רבים בתחום שחלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות

מאת: דניאל מוריץמתכוני בשר28/10/145742 צפיות
אחד הימים בהם עם ישראל נוהר לחנויות על מנת לקנות מוצרי בשר שונים הוא כמובן יום העצמאות. מדובר לא רק בחג למדינת ישראל אלא גם בחג לתפארת הבשר, כאשר המוני בית ישראל פושטים על רשתות המזון שמספקות מוצרי בשר קפואים ועל הקצביות והאטליזים שמאפשרות גישה לבשר טרי.

מאת: רונן וינברגמתכוני בשר18/04/146324 צפיות
קייטרינג בשרי עם כהגשה יכולה להיות בעד או נגד, תלוי את מי שואלים. היתרונות הם יותר מרובים. ניתן ליהנות משירות הגשה בכל מקום ובכל עת. אפשר לקיים אירוע בחיק הטבע ולקחת אתכם את האוכל שהוכן מבעוד מועד ואם זה אפשרי מבחינה לוגיסטית, לתאם עם חברת ההסעדה את האופן שבו יגיע המזון החם אל הנקודה שבה אתם מתכננים לאכול והגשתו חם אל השולחנות אשר מבקשים ומביאים אל המקום.

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר23/02/148567 צפיות
ישראל פלדמן בשר מגיש לכם מתכון בשר קל להכנה. מדובר ברוסטביף מפילה בקר, בשילוב מנצח של חרדל ודבש. הכמויות במתכון מיועדות לשלושה עד חמישה סועדים.

מאת: ישראל פלדמןמתכוני בשר03/02/148757 צפיות
בדומה למוצרי מזון רבים אחרים, גם למוצרי בשר שונים ישנם תאריכי תפוגה. חשיבותם של תאריכי תפוגה כאלה, כאשר מדובר על מזון מהחי, משמעותיים הרבה יותר לעומת מוצרים יבשים, למשל. כאשר מדובר במוצרים מהחי לא רק שלא מומלץ לצרוך מזון ישן שפג תוקפו, אלא שהדבר גם עשוי להוות סכנה מהותית לבריאות וזאת בשל התפתחותם של חיידקים ומחוללי מחלות אחרים שמתרבים עם הזמן.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica