כשתמר פלג, שף קונדיטורית המתמחה באפייה ללא גלוטן ובעלת העסק 'המאפים של תמר', הבינה כי אפייה ללא גלוטן בריאה ומזינה את גופנו באנרגיות והרגשה טובה לאורך כל היום, היא החליטה להביא את הבשורה לכולם. היא למדה והתמחתה בנושא, אפתה ימים ולילות, טעמה ושיפרה, יצרה תערובות קמחים ייחודיים ורק אז התחילה במלאכה. כיום, אופה תמר במקצועיות והרבה אהבה למאות משפחות, מוצרים בריאים, מזינים וטעימים. תמר הוכיחה כי מאפים ללא גלוטן יכולים להיות גם טעימים. היכנסו לאתר של תמר ותיהנו גם אתם.
לאפות מאהבה
נכון שהכל התחיל אצל תמר פלג, מתוך אהבה ורצון לפנק את אחותה חולת הצליאק, אך כיום אפייה ללא גלוטן, זו עבורה שליחות של אהבה ורצון לתרום לאיכות חייהם של משפחות רבות נוספות. תמר פלג, שמה לה כמטרה, לפתח מתכונים ייחודיים, מזינים וטעימים של מאפים ללא גלוטן, כדי לשפר לכולם את הבריאות, התזונה ואיכות החיים. תמר גילתה כי ניתן להחליף כל מאכל שאנו אוהבים ומורגלים אליו, לכזה שהוא נטול גלוטן, וכך לזכות בנוסף גם בתזונה בריאה. באתר של תמר ניתן להתרשם ממבחר עשיר של מוצרים טעימים ובריאים.
לאירועים מיוחדים
יש לכם אירוע מיוחד? בא לכם להזמין כמה חברים טובים לארוחה מזינה, טעימה ואיכותית? השאירו זאת בידיה המקצועיות של תמר פלג, שף קונדיטורית המתמחה באפייה ללא גלוטן. תמר תשמח לייעץ לכם על כיבוד בהתאם לאופי האירוח, ולהכין עבורכם את המאפים, העוגות והקינוחים, הטעימים והמזינים ביותר, שגם יעניקו לאורחיכם חוויה קולינרית ואנרגטית במיוחד. שלא כמו בארוחות רגילות ועמוסות בגלוטן, את תבחינו מייד כי אורחיכם אינם חשים כבדות ואי נוחות, וזאת כי מאפים ללא גלוטן הם נוחים לעיכול ומאפשרים ליהנות מאכילה נעימה ובאווירה נינוחה.