ארוחת בוקר, קפה, פגישה, ישיבה, עוד פגישה, עוד ישיבה, כמה אימיילים, כמה טלפונים ואולי גם אימון בחדר הכושר לאחר העבודה. איזה יום ארוך, ולעיתים נדמה שלעולם הוא לא יגמר. אך הוא תמיד נגמר בתחושת ניצחון- גם בגלל הסיפוק שנובע ממה שעשיתם היום וגם בגלל הציפייה של מה שעוד מחכה לכם- המיטה. מה היא בעצם מיטה טובה? התשובה היא: מזרן טוב. עולם המזרנים הוא עולם ומלואו: יש כאלה קשים, רכים, עבים, דקים, אורתופדיים וקפיציים. משימתו של כל אחד מאיתנו היא למצוא את המזרן האופטימלי בשבילו מבין כל הסוגים הקיימים, ולעיתים המשימה בכלל לא פשוטה.
סיור בחנות המזרנים יכול להיות מאד מבולבל, ולכן כדאי להגיע אליו מוכנים ומכוונים. בחנות, תעמוד בפניכם המשימה "הקשה" של לנסות את המזרנים- כלומר, להשתטח על כל אחד מהם ולהחליט האם הוא נוח עבורכם. שאלה זו היא אישית, ואף מוכר- מנוסה ככל שיהיה, לא יוכל לענות עליה עבורכם. כיצד מחליטים האם מזרן הוא נוח? התחושה שאתם אמורים לחוש היא של התאמה. התאמת המזרן לגופכם, ממש כאילו הוא נתפר לפי מידותיכם וצורת הגב שלכם.
ואם בגב עסקינן- הרי שמדובר בנושא חשוב מאין כמוהו. בחירת מזרונים מתאימים אינה מסתכמת באותה תחושת נוחות וברצון להרדם על האחד שבחרתם כבר בחנות. לאחר שסימנתם לעצמכם כמה אופציות נוחות, כדאי להתייעץ עם המוכרים בחנות לגבי איכות המזרן, החומרים ממנו הוא עשוי, לשאול לגבי אחריות החנות על המוצר, והכי חשוב- לגבי התמיכה האורתופדית שאותה מעניק המזרן לגבכם.
שינה על מצע שאינו מותאם מבחינה אורתופדית לגבכם בכלל, ולעמוד השדרה שלכם בפרט, עלולה ליצור גם קשיים בהירדמות והתהפכויות מיותרות באישון לילה, ויותר גרוע- גם נזקים פיזיים לגבכם ולצווארכם לטווח הארוך. לכן, התייעצות ובירור לגבי תכונות המזרן, חשובות לא פחות ואולי אף יותר מ"מדידתו" בחנות ובדיקת הנוחות שהוא מציע. צלחתם את השלבים בבחירה המורכבת? נותרו לכם עוד 2 משימות אחרונות: כל שעליכם לעשות הוא להביא את מזרנכם החדש לביתכם ולישון עליו שינה מתוקה.
הצעת רהיטים מעולים למחפשים באתרים ניבחרים.