מגשי אירוח
חג השבועות אותו חגגנו לפני מספר ימים היווההזדמנות נהדרת להכיר ו/או להזכר בשירות שאולי לא נראה לכם כאופציה קולינרית אטרקטיבית במיוחד, אולם הוא הופך פופולרי יותר ויותר - מגשי אירוח.
מגשי אירוח איכותיים וטעימים משמשים ככיבוד לאורך כל השנה - בימי חול ובימי מועד, הם מתאימים לאירועים פרטיים בבית ( ימי הולדת, מסיבות רווקות וכו')ולאירועים עסקייםבמקומות העבודה השונים (ישיבות צוות, כנסים, HAPPY HOUR וכו').
אוכל הוא שחקן משמעותי בכל מפגש חברתי ויכול להשתנות בהתאם לאופי המפגש והשעה בו הוא מתקיים - בהתאם לאלו ולפרמטרים נוספים מחליטים המארחים האם להגיש כיבוד חלבי או כיבוד בשרי, צמחוני או אולי טבעוני. לא משנה איזה תפריט ייבחר, המטרה היא להנעים את שהות האורחים ולספק להם חוויה חברתית וקולינרית מהנה במיוחד.
על מנת להשיג את המטרות שצוינו לעיל, מומלץ להזמין קייטרינג מקצועי וטעים שיהיה אחראי על תחום האוכל (כפי שציינו, הבחירה יכולה להיעשות בין קייטרינג חלבי ,בשרי ועוד).אולם לעיתים יש צורך בפתרון אחר - אם מעוניינים באווירה שאינה רשמית מדי; אם מעדיפים כיבוד קל על פני ארוחה בת שלוש מנות - מגשי אירוח הם אלטרנטיבה מושלמת לכך.
יתרון בולט נוסף של המגשים היא העובדה כי אין צורך במלצרים ואנשי צוות נוספים ל"הפעיל אותם" - ההתעסקות בהם מסתכמת בהנחתם על השולחן המיועד לכך, והוספת חדשים במידה ואלו הראשונים הסתיימו. הם אינם מצריכים עבודה מיותרת - זוהי נקודה משמעותית שמומלץ לקחת בחשבון כאשר מתכננים אירוע חברתי כלשהו, שכן בחירת מגשי אירוח, עשויה להוזיל את העלויות הכרוכות בו.
מגשי אירוח מציעים כיבוד, המשתנה ממגש אחד למשנהו - ישנם מגשים מתוקים ולעומתם יש מגשים מלוחים וכל אחד מהאורחים מוזמן לגשת ולבחור את המנות הטעימות לו במיוחד.
על מגשי אירוח מתוקים תוכלו למצוא עוגיות ועוגות חתוכות, כוסיות עם קינוחים אישיים, פירות טריים ו/או יבשים המוגשים בצורה דקורטיבית ועוד. על מגשים מלוחים, לעומת זאת, תגלו מבחר גבינות (רכות וקשות), ירקות מקולפים וחתוכים לצד מטבלים שונים, סנדוויצ'ונים, קישים אישיים ועוד.
יש מגשי אירוח המתאימים לארוחה חלבית ויש גם כאלו המתאימים לבשרית, יש מגשי אירוח המתאימים לשומרי כשרות ויש אחרים שלא.
עסקים המציעים מגשי אירוח שמים דגש על האסטתיקה של המוצר שלהם- המגשים תמיד יראו מושכים ומעוררי תיאבון, המנות תהיינה צבעוניות, טריות ונעימות לעין. הם אינם מצריכים שימוש במזלג ו/או בסכין, ובדרך כלל הם מוגשים מלווים במפיות, בצלוחיות, במזלגונים ובכפיות.