שלום לכולם!
האם יש כאן קוראים שמגיעים מהתחום הקולינרי? חברים שעסקו בתחום כבר לא מעט שנים בתור שכירים, ועיניהם נישאות לפתיחה של מקום חדש? עומדים להפוך לעצאים? שימו לב למידע הבא, שיכול לעזור לכם לקבל החלטות נכונות. אני בטח לא צריך לספר לכם שפתיחה של מסעדה חדשה היא אינה עניין של מה בכך, וחשוב לדאוג ללא מעט פרמטרים לפני שפותחים באופן רשמי. עובדים, לשכור מקום, ריהוט, כלים, תפריט, וכן גם ציוד לניהות ותפעול של המטבח. התחזיות אומרות שלא מעט בעלי מסעדות יסגרו את העסק בתום שנה, ולכן מומלץ לעבוד בצורה טובה ויעילה, ולהיות מחושבים. יחד עם זאת, אם קיימת בכם התשוקה והאהבה לתחום, אין סיבה שתקשיבו לתחזיות, או לכל אחד אחר שעומד בדרככם, רק חשוב שתעשו זאת בצורה נכונה ומחושבת, ותהיו קשובים לתנאי המציאות. מאחר וישנם לא מעט הוצאות בשלב הזה, ולא הרבה הכנסות, חשוב מאוד לבחור במה שיכול לצמצם לנו את ההוצאות כמה שניתן אבל לא על חשבון הלקוח, וכמובן לא על חשבון טריות חומרי הגלם. חברת ב.פ.ר מציעה מגוון רחב של ציוד למסעדות כמו: מדיחי כלים תעשייתיים, פורסות לחם, תנורי אפיה ועוד, והכל במחירים מעולים. למעשה, מדובר בחברה ששמה לה למטרה בין היתר גם לעזור לעצמאים ובעלי עסקים חדשים בתחום האוכל והקולינריה, ולכן הם מציעים ציוד באמת איכותי (ואני מדבר ניסיון כמובן), במחיר נוח ותחת פריסת תשלומים נוחה, כך שכל עסק חדש יוכל להתחדש בציוד המטבח לו הוא זקוק, מבלי לדחוק את עצמו כלכלית. ממליץ בחום לבקר באתר של החברה.