בפסח צריכת הביצים והתפו"א עולה..ומסתבר שגם התיאבון. הנה מתכון פשוט וקל להכנה טעים ומשביע.
1 ק"ג תפו"א
1 בצל גדול
2 מצות שבורות
3 ביצים
מלח פלפל
אופן ההכנה
לגרד את התפו"א בפומפיה(ארוך ככל האפשר), לחתוך את הבצל לחצאי טבעות ולטגן בשמן עמוק, ברגע שהבצל מזהיב קלות,להוציאו ולערבבו עם התפו"א להוסיף את הביצים והמצות השבורות ולתבל במלח פלפל.
לכדרר כדורים בגודל כדור פינג פונג ולסחוט אותם ולסדרם לקציצה, לטגן עד שמזהיב.
lemon3.co.il