מפלי שוקולד - בן בריזמן (יליד 1928) המציא מה שאנחנו מכירים היום בתור מפל שוקולד.
חברה קנדית בשם DESIGN & REALIZATION הבינה את פוטנציאל המכירות של מפלי שוקולד והיתה הראשונה ששיווקה ומכרה אותם.
יש מגוון עצום של אטרקציות לאירועים, מפלי שוקולד אך האטרקציה המדהימה ביותר שמשדרגת את האירוע היא בר המתוקים מפלי שוקולד שבמרכזו נמצא מפל השוקולד. הבר כולל מגוון עצום של ממתקים בשילוב פירות מעוצבים ומפלי שוקולד מדהימים אשר משאירים את האורחים עם טעם מתוק בפה.
* כמות השוקולד הנצרכת היא ביחס לגודל המפל להפעלת מפל שוקולד קטן (מפל 40 ס"מ), במפלי שוקולד יש צורך להשתמש ב- 2-3 ק"ג שוקולד.
* את השוקולד יש להעביר לקערה גדולה, לשים מעט מפלי שוקולד שמן ולהמיס במיקרוגל או על גבי סיר מים מפלי שוקולד רותחים. להניח את המפל על משטח ישר (מומלץ לא להניח את המפל קרוב לקצה השולחן),מפלי שוקולד ולשפוך את השוקולד לקערת המפל.
מפלי שוקולד / מזרקות שוקולד הם אטרקציה מדהימה המתאימה לכל אירוע!
חתונות, בר/בת מצוות, בריתות, ימי הולדת, אירועי קד"מ, אירועי חברה,מפלי שוקולד אירועים ביתיים, מסיבות ועוד.
* להניח את המפל על משטח ישר (מומלץ לא להניח את המפל קרוב לקצה השולחן),מפלי שוקולד ולשפוך את השוקולד לקערת המפל. מפלי שוקולד לאחר הפעלת המפל יש להוסיף במידית שוקולד לקערת המפל עד שמפלס הקערה מתייצב.
ניתן לשלב ב-מפלי שוקולד / מזרקות שוקולד סוגי שוקולד רבים ומגוונים.
השוקולד הנפוץ ביותר המשתלב עם מפלי שוקולד / מזרקות שוקולד הוא השוקולד המריר (שוקולד בלגי הוא הנפוץ ביותר).
כל המתבונן בתהליך הזרימה של השוקולד הניגר על פני המפל לא יכול מפלי שוקולד שלא להתפעל ולהתהפנט כאשר המראה הנפלא משתלב עם הניחוח מפלי שוקולד המענג של שוקולד איכותי. כאשר טועמים מהשוקולד בשילוב הפירות, הממתקים והעוגיות מושלמת החוויה הרב חושית.