במיוחד בעיצומה של תקופת החגים, ישנו דבר בולט במיוחד שמופיע כמעט בכל בית בישראל. נכון, הוא מופיע במטבח לאו דווקא בגלל שרוכשים אותו אלא יותר בגלל שקיבלתם אותו במתנה, אך הוא כאן, הוא נפוץ והוא טעים.
הבונבוניירה שעובדת מיד ליד
הדבר הזה הוא הבונבוניירה, אותה קופסת ממתקים שכמעט כל משפחה מארחת מקבלת במהלך אחד החגים, כאשר פעמים רבות אותה קופסה כלל לא נפתחת אלא עוברת מיד ליד, כך שאותה משפחה שקיבלה את קופסת הממתקים בחג בו אירחה, סביר שתעביר אותה למשפחה אחרת אותה היא תבקר במהלך אחד החגים האחרים. אך הסיבה שהבונבוניירה ממשיכה הלאה מיד ליד ובני המשפחה שמקבלים אותה בדרך כלל אפילו לא פותחים אותה וטועמים ממנה היא בעיקר משום שהפרלינים מתחת למכסה לא יהיו טעימים דיים. לכן, אם באמת תהיו מעוניינים לעשות רושם טוב על אלה שמארחים אתכם ותהיו מעוניינים להעניק להם בונבוניירה איכותית, מוטב יהיה אם זו תהיה קופסת שוקולד בעלת פרלינים משובחים, הטובים ביותר אותם תוכלו למצוא בשוק, כאשר כאלה יש הרבה. סוגים רבים יש לפרלינים ומהם כדאי לבחור את מה שלדעתכם מי שתעניקו לו את הבונבוניירה יאהב ביותר, כמובן בכפוף לבדיקת האיכות של כל פרלין ופרלין.
פרלינים מכל מיני סוגים
הדבר הראשון אותו יש להחליט הוא האם מדובר בפרלין שוקולד חלב, פרלין שוקולד מריר או דווקא כזה בעל שוקולד לבן. לכל אחד יש את הטעם המועדף עליו, כל אחד אוהב סוג אחר ולכן חשוב מאוד יהיה לקלוע לטעמו של המארח. הדבר השני והלא פחות חשוב הוא האם בפרלין יהיה או לא יהיה מילוי. אם יהיו אלה פרלינים בעלי מילוי תוכלו לבחור בכאלה בעלי דובדבן בפנים, בעלי מילוי של קרם אגוזים או אפילו כאלה עם קרם נוגט. לעומת זאת, פרלין ללא מילוי הוא פרלין שכל כולו יהיה שוקולד, דבר שללא כל צל של ספק יהיה לא פחות טעים. הדבר האחרון אותו כדאי לבדוק בטרם בוחרים את הפרלינים הוא הכמות. יש כאלה שיעדיפו להעניק כמתנה כמות מעטה אך איכותית בעוד יש אחרים שחשוב להם יותר שכמות הפרלינים תהיה גדולה.