פעם כאשר סטודנט למשפטים רצה להיות עורך דין דיני עבודה , הוא סיכם בכתב יד צפוף אלפי דפים, ישב ימים כלילות בחרישות, עמד שעות ליד מכונת הצילום וחיכה כבר ליום בו הוא יהיה עורך דין דיני עבודה . כיום, סטודנט למשפטים השואף להיות עורך דין דיני עבודה נמצא בהתנהלות לימודית אחרת לגמרי, שהרי, תחילת שנות ה-90 חלפו להם מהר מאוד (וכך עברו 20 שנה ואנו בפתחה של 2011) וכיום יש טאבלט, עולם אחר לגמרי. לא עוד מכונות צילום וסיכומים של אלפי דפים, אלא מחשב לוח מכווץ שמשנה את פני הלימודים, התמונה, השאיפות והקשיים בדרך להיות עורך דין דיני עבודה.
עורך דין דיני עבודה עוסק ב- כמה מפתיע – דיני עבודה . עורך דין דיני עבודה וגם דיני עבודה הם תחומים המפותחים מאוד במדינת ישראל. בעיקר ב-5 השנים האחרונות יש מודעות ציבורית הולכת וגוברת לתחום דיני עבודה , בעיקר בזכות עופר עיני , השביתות, האיומים (בתיאוריה ובפועל) ועלייתה של ההסתדרות ממוסד ארכאי למוסד הדואג לעובד ולעובדת. דיני עבודה הוא תחום אשר סטודנטים למשפטים נושאים עיניים אליו, אולי לא כמו לתחום של חוזים ולתחום של קניין רוחני , אך עדיין דיני עבודה זה נחשב.
פיצויים היא זכות סוציאלית אשר מוכרת ב – דיני העבודה ועדיין מגיעה חדשות לבקרים לבית הדין ל- דיני עבודה . פיצויים זה א"ב. פיצויים זה בסיסי. פיצויים זה אלמנטרי. פיצויים זה
"ערך" מוחלט, אשר לא צריך להיות עוררין עליו. ועדיין, יש כמה וכמה חוצפנים במדינת ישראל שמפטרים בלי לדאוג ל – פיצויים .
אם היה לכם טאבלט, יכולתם לקרוא את המאמר הזה על פיצויים ועל דיני עבודה , וגם על עורך דין דיני עבודה , בתוך מחשב לוח. בתוך טאבלט. כך בלי מקלדת, בלי לשבת מול המחשב ויכולתם לקבל מידע זמין, בפשטות ובנוחות.
כך בדיוק עושים סטודנטים למשפטים אשר הולכים להיות הדור הבא של עורך דין דיני עבודה , הם קוראים את המאמרים בתוך הטאבלט. נוח, לא כבד, בריא יותר לגוף ואפשרי גם בשירותים.