כדורי עוף סיני:עוף טחוןפירורי לחםצ''''ילי גרוסג''ינג''ר כתושסויהמלחקורט סוכרשום כתושביצהלערבב הכל,לתת לנוח קמעה,ליצור כדורים,לחמם תנור ל-180,לאפות הכדורים עד השחמה,לצרף רוטב אסייתי כרצונך.
שף רונן רזניק,שף פעיל,יועץ מזון ומדריך למקצועות הבישול.
חבר בקהילת שפים של על השולחן ודה מארקר קפה
אב לשלוש,תושב חיפה.
rreznik65@gmail.com
0528-254818
כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported