המטבח ההודי עשיר בטעמים וצבעים, כל מנה מערבת ירקות ותבלינים באיזון מושלם - מתכון לשובע ושביעות רצון.
להלן מתכון לכופתאות ההודיות המפורסמות - מלאי קופטה
המצרכים
תבלינים:
1/2 כפית כמון טחון
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית בהרט
1/4 כפית קינמון
קמצוץ מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור
קמצוץ הל
9 תפוחי אדמה גדולים מבושלים קלופים ומגורדים
2 גזרים מגורדים
1.5 כפית מלח
3/4 כוס פירורי לחם
8 כפות גדושות קמח
למילוי:
צימוקים, אגוזי קשיו
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים למעט מילוי (לא לערבב הרבה!)
יוצרים קציצות ממולאות ומטגנים בשמן עמוק
בהמשך יפורסם המתכון לרוטב, שהופך את המנה לעסיסית, נימוחה וטעימה במיוחד
המתכון לקוח מתוך סדנת בישול הודי, המתקיימת אצלנו ״במרכז״ - בית סדנאות לאירוח קבוצות מפונקות
פרטים נוספים באתר שלנו:
www.bamerkaz.com