הוא חשב להיות ליצן. זה התחיל כשהיה סטודנט והיה צריך למצוא דרך לפרנס את עצמו אבל לא הצליח להשחיל שעות עבודה קבועות במשך השבוע וחשב איך לרכז לעצמו שעות עבודה כך שיוכל לשמור לו את שאר השבוע פנוי ללימודים ולמשימות לימודיות.
הוא פרסם את עצמו כליצן ימי הולדת והחל לחלטר ימי הולדת, בעיקר בסופי שבוע. היו גם במהלך השבוע, אבל העובדה שלא היו ימים קבועים הקלה עליו. את תכנית ימי ההולדת מעולם לא תכנן. זרם עם הילדים. מה שאהבו, אהב גם הוא. מה שהזמינו ההורים, שמח למלא. עם הזמן מצא שעוד ועוד ימי הולדת הופכים להיות סדנאות קטנות של בישול ואפיה. מעין "כולם מרימים ידיים ומגלגלים בצק", "כולם ממלאים בשוקולד", והילדים אהבו את זה. הם אהבו לשחק בלהיות גדולים ואהבו להיות טבחים, והוא שמח שמצא כיוון.
אבל כשסיים את לימודי התואר וחשב להתחיל ולהתמחות בתחומו, ידע שירצה לעלות שלב. לימודי התואר השני ידרשו יותר זמן אבל מצד שני גם ניהול הזמן יהיה יותר שלו. הוא יהיה זה שמחליט מה נעשה מתי. לכן עסק קטן משלו שיכול לנצל יותר זמן יהי רעיון לא רע.
המחשבה על המשך עיסוק באוכל קסמה לו. קייטרינג חלבי. זה מה שהתאים לו. קייטרינג חלבי לאירועים קטנים, להזמנות קטנות, לישיבות ולכנסים. לא משהו שדורש היערכות לאירועי ענק. קייטרינג חלבי שיכול לקיים עצמו מעבודה שוטפת במשך היום, לספק ארוחות מהירות למשרדים, מגשי אירוח ומגשי סנדוויצ'ים למשרדים. קייטרינג חלבי שיגיש הכל באופן האסטטי ביותר, מנות קרות וחמות, אך מהירות, וכן קינוחים. קייטרינג חלבי שיכול לספק מגשי קינוחים מסוגים שונים לכנסים או ישיבות הוא קייטרינג חלבי שנדרש בעיקר לשעות העבודה המקובלות. הוא אכן הקים לעצמו קייטרינג חלבי שפעל בשעות העבודה המקובלות, היה עסוק משעות הבוקר ועד שעות הערב. קייטרינג חלבי שעיקר העומס שלו היה שעות הצהריים ולעתים עד שעות אחר הצהריים.
עם ניהול עסק קטן של קייטרינג חלבי הצליח לשלב בהצלחה את לימודי התואר השני, העבודות הנדרשות וההתמחויות כפי שנדרשו, ואף חשב ברצינות על הגדלת העסק עם התמחותו בניהול כך שיוכל לשמש לו כעסק משפחתי נוסף.