חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

חנויות יין – עולם חדש ומופלא

מאת: טלי גליין ואלכוהול25/10/2012940 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

יין מלווה את האנושות מזמנים קדומים ומשמש כנוזל קדוש לעיתים בתרבויות מסוימות.

הפקת היין משתנה מאזורי אקלים ונים, וניתן לשלב סוגי ענבים עם פירות שונים וליצור ארומה מעניינת וחדשה. המוניטין האיכותי לו זוכה היין במך דורות רבים, הוביל לתעשייה שלמה וענפה בתחום היין, אביזרים נלווים ופיתוחו.

בארץ חלה תנופה אדירה בשיווק היין, הפקתו והפיכתו למשקה איכותי, זמין, עם תרבות צריכה משל עצמה. אמנם משקאות אלכוהוליים קיימים בלל סוגים, אך ליין מעמד מיוחד, אשר שומר על כבודו ומעמדו, וכנראה נמשיך ליהנות מטעמו לעוד שנים רבות.

הפקה ישראלית –

חנויות יין רבות בארץ, מבינות את הפוטנציאל העצום הקיים ביינות ישראלים, ומעניקות להם מעמד מיוחד. יינות ישראלים החלו מככבים יותר ויותר בתחרויות יין בכל רחבי העולם.

בכל חלקי הארץ מופיעים יקבים – מן הצפון הרחוק ועד לדרום היבש. ניתן למצוא מגוון סוגי יינות, אדומים ולבנים, מוגזים ויבשים, ועוד שלל טעמים מגוונים.

בנוסף, ניתן להתרשם מחנויות בוטיק המיועדות להפצת היינות האיכותיים ביותר, או מיקבים המשמשים כיקבי בוטיק. תשומת לב מיוחדת מושמת לגבי כל גידול היין, הפקת היין ושיווקו דרך בקבוקים ייחודיים, עם שילוב כלים המשמשים כאביזרים נלווים לכל תרבות היין.

אביזרים נלווים –

ניתן להתרשם מכלים רבים המלווים את תרבות היין בעולם בכלל ובארץ בפרט. בכניסתנו לחנויות יין ניתן כמובן להתרשם מבקבוקי היין על סוגיו השונים, לקבל טעימות, המלצות, והתאמת היין לסוג המזון אותו אנו אוכלים. בנוסף, קיימים מארזים מהודרים הכוללים סטים של פותחן בקבוקים, מד טמפרטורה, פקק איטום מהודר ועוד שלל וריאציות של אביזרים.

ניתן גם למצוא מעמדים ליין בשלל צורות, בקבוקי זכוכית מעוצבים למזיגת היין, מתן נשימה עבורו, מקרר יין ביתי אשר שומר על טמפרטורה קבועה ומותאמת לסוגי יינות שונים.

הנאה מיין טוב –

ליהנות מיין דרך ארוחה טובה, בשרים, גבינות, סלטים – נראה כי כל סוגי המזון משולבים נהדר עם יין טוב. על מנת למצוא יין טוב אשר יותאם עבור קהלה קונים בצורה מושלמת, ניתן למצוא בחנויות יין שונות הדרכה מאנשי הצוות. צוות העובר הכשרה ובעל ידע נרחב ומעמיק בכל הקשור בעולם היין.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת טלי גל

מאת: טלי גלעסקי מזון19/11/121238 צפיות
המאכל היפני מתבסס בעיקר על אורז בחומץ, אצות מאכל ותוספות. המרכיב ההכרחי היחידי בסושי הוא האורז, שומרי המסורת יוכלו למצוא אורז סושי כשר כמעט בכל מרכול בישראל. את שאר המרכיבים בסושי אפשר להתאים להעדפתו האישית של האדם, אין כל הכרח להוסיף לסושי פירות ים ושאר מרכיבים לא כשרים.

מאת: טלי גלאבטחת הבית19/11/121690 צפיות
אף אחד מאיתנו לא רוצה להיתקע במקרה חירום בלי אמצעי הגנה והצלה. ידוע ששריפות הן אחד ממקרי החירום המסוכנים ביותר שפורצים ללא כל התראה וקשים לשליטה, ומבלי שאנחנו אפילו שמים לב. שריפות עלולות להיגמר בתוצאות הרות אסון. אמצעי כיבוי אש ומערכות כיבוי אש מצילות חיי אדם ולכן חשוב להקפיד להתקין אותן במקום המגורים ובמקום העבודה.

מאת: טלי גלמסיבות רווקים ורווקות15/11/121315 צפיות
כולנו היינו רוצות שתהיה לנו את מסיבת הרווקות החלומית, זאת שלא נשכח אף פעם ושתזכיר לנו שהחברות שלנו תמיד שם בשבילנו. לכן, אם עליכן לארגן מסיבה עבור חברה טובה שלכן שעומדת להתחתן, כדאי לחשוב על מגוון פעילויות מעניינות ומשעשעות שימלאו את האירוע המרגש.

מאת: טלי גלמט"ח15/11/121440 צפיות
נכנסתם לשוק המט"ח והתחלתם להבין מה בדיוק קורה בעולם המחסר העולמי. עם זאת, חשוב לזכור כי אחד המרכיבים החשובים והקריטיים להצלחתכם היא בחירת תוכנת מט"ח מתאימה איתה תעבדו מהמחשב האישי שלכם, כזו שתהיה אמינה, מקצועית ומקיפה וכמובן נוחה ומהירה לתפעול.

מאת: טלי גלניקיון15/11/121464 צפיות
את השטיחים בבית נהוג לנקות באופן קבוע בעזרת שואב אבק. פרט לשאיבת האבק מהשטיח יש להקפיד לנקות את השטיח בצורה יסודית אחת לחודשיים. חומרי ניקוי ביתיים לניקוי שטיחים אפשר למצוא בכל מרכול. החומרים הביתיים מצליחים להסיר כתמים קלים ולרענן את המראה הכללי של השטיח.

מאת: טלי גלרפואה משלימה15/11/121276 צפיות
שיאצו הוא אחד מתחומי הלימודים המבוקשים ביותר בעולם הרפואה המשלימה. מטפלי שיאצו מנוסים מועסקים בקופות חולים ומרכזי ספא. הם זוכים להערכה רבה ועוסקים בעבודה מעניינת שמציבה בפניהם בכל יום אתגרים חדשים. השיאצו מגיע אל העולם המערבי מתחום הרפואה הסינית העתיקה.

מאת: טלי גלריהוט 15/11/121398 צפיות
בין אם אתם חובבי בישול מושבעים, משוגעים לעיצוב, או סתם אוהבים לארח (גם אם מדובר בחימום במיקרוגל), מטבח מעוצב הוא מרכז העשיה הקולינרית של הבית. בעידן המזון המהיר, גם תחום עיצוב הבית עבר הסבה מהירה (ויש לומר נוחה) לכיוון המוכן והסטנדרטי.

מאמרים נוספים בנושא יין ואלכוהול

מאת: רוני הכהןיין ואלכוהול21/12/172815 צפיות
אם עד כה ראיתם רק את אותם מיכלי נירוסטה רק במבשלות גדולות ומוכרות של בירות בארץ הקטנה שלנו, הרי שכיום מבשלות בוטיק בולטות לא פחות ופזורות בכל מיני מקומות בארץ.

מאת: בני דואנייין ואלכוהול29/12/142608 צפיות
יקב בוטיק הוא יקב אשר מייצר לרוב כמות קטנה של יין (כמות שאינה מסחרית באופן כזה שאפשר למכור את היין בסופרים הגדולים) ואשר שם דגש על הטעמים של היינות אותם הוא מוציא, כך שאלו יהיו משובחים במיוחד.

מאת: משקאות דניאליין ואלכוהול03/11/143002 צפיות
אנשים רבים שחושבים שמשקאות חריפים מאוד משמינים, אך במידה ושותים נכון, בכמויות מדודות- אין בהכרח סיבה לבהלה. כולם מכירים את הביטוי "כרס בירה", אך דווקא בבירה בשונה משאר המשקאות החריפים- יש את כמות הקלוריות הנמוכה ביותר.

מאת: בן טליין ואלכוהול09/06/144506 צפיות
קוקטייל העיתונאי הופיע לראשונה בספר 'The Savoy Cocktail Book' שיצא לראשונה ב1930 ונכתב ע"י הארי קראדוק, ברמן אמריקאי אשר היגר לאנגליה לאחר שחוק היובש נכנס לתוקף.

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול13/03/1413300 צפיות
ד"ר אביטבול מסביר על "תהליך בניית בלנד או "ממסך" שכולל בד"כ מיזוג יינות מזנים שונים ומאותו בציר אך ניתן גם כן למזג יינות העשויים מאותו זן מאזורים שונים, בתנאים שונים ואף מבצירים שונים"

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול10/03/148230 צפיות
ד"ר אביטבול, בעל תואר ביננות, מעניק הדרכה חוויתית ביקבים הכוללת הכרות עם תהליך ייצור היינות מהענבים ועד הבקבוק, הסבר אודות תהליך טעימת ורכישת היין וכן התאמת יין ואוכל.

מאת: allgiftsיין ואלכוהול05/02/148561 צפיות
השקעתם ורכשתם יין איכותי, אך אינכם מתכננים לפתוח אותו באופן מיידי. לא פעם עולות השאלות כיצד למנוע התחמצנות של יין וכיצד לשמור על בקבוקי היין באופן האופטימאלי ביותר בתנאים הביתיים

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica