קייטרינג חלבי מצליח כאמור לקחת את הסועד לסיור קולינרי סביב הגלובוס. הוא מתחיל לרוב באיטליה, אחת המדינות שתרבות האוכל שלה השפיעה מאוד על עולם הגסטרונומיה הישראלי. בין אם מדובר בשמני זית, בזעתר, בלחם ובעוד כהנה וכהנה מוצרים בסיסיים הבאים לידי שימוש יומיומי במטבח הים תכוני ובמטבח הבלקני יוצרים מגוון רחב של פסטות, לזניות, רטבים שונים וכמובן פיצות ושאר מנות מעניינות וטובות האהובות על כולנו.
הרעיון של סיור קולינרי דרך קייטרינג חלבי מעניין ומושך בהתאם כאמור ליכולתיו וליצירתיותו של השף האמון על אותו קייטרינג חלבי כזה או אחר. השף מצידו חייב שיהיה חשוף למה שיותר מנות, למה שיותר ידע. אסור לו להיות מקובע, במיוחד כאשר מדברים על קייטרינג חלבי המבוסס על שילובים שונים. השף הפתוח רואה לא רק תכניות אוכל, הוא טועם, מריח, משוטט לו ברשת בין מסעדות מהעולם הרחב ומצליח לקחת אליו, אל אותו קייטרינג חלבי שלו, את הייחודיות של כל מנה שהוא נחשף אליה.
בתוך כך אנו רואים יותר ויותר עניין בשירותיו של קייטרינג איטלקי חלבי . בסיס הרעיון של תרבות האירוח הקולינרית הוא יצירה. ממש כמו אומן, כך גם אותו שף של קייטרינג חלבי מצליח ליצור תמונה ברורה המורכבת מריחות ותבלינים של עונג שאין שני לו.