תרבות האוכל בישראל תפסה כיוון יפה לאחרונה יותר ויותר ישראלים דואגים מה לאכול בישראל ומסתכלים מה הם מכניסים לצלחת שלהם לכן שיש ביקוש תבוא גם ההצע ולאחרונה אנו עדים לשפים שכירים שהופכים לעצמאים וזה גורם ליותר תחרות ועבודה בענף האוכל ובפרט בענף קייטרינג חלבי שבו נכנסו שפים בעלי שם דבר בענף אשר מביאים לכם אוכל איכותי ומסוגנן מאוד שכל אחד היה רוצה לקחת חלק בו.
ענף הקייטרינג לאירועים תפס עוצמה חזקה מאוד לאחרונה גם בזכות ענף האוכל הבריאותי יותר חוגגים שמים דגש למה שהם מכניסים לפה שלהם לכן ההקפדה על חומרי גלם איכותיים בענף קייטרינג לאירועים נתון למשמעת רצינית לכל המשתמע מזה מה שנותן לענף של האוכל לאירועים להיות בראש מורם .
קייטרינג לאירועים כיום זהו כבר דבר יותר מסובך מבעבר אם פעם כל אחד היה מכניס הכל לפיו כיום כל אחד מחשיב את עצמו כיועץ קולנירי איכותי שיכול לייעץ לכם בכל אשר תרצו זה קרה בעקבות סיבה נוספת שהיא ריבוי תכנים של אוכל בערוצי הטלווזיה .
תרבות האוכל לאירועים תפסה תאוצה מכלל השינוים שהתחוללו בעולם וכמובן גם בישראל האוכל תמיד תפס מרכיב חשוב בחיי האנושות איך לאחרונה חוץ מהשינוי התרבותי התחולל מהך בבריאות האוכל שמאוד חשובה כיום עם כל המחלות שקשורות להשמנה,שם המשחק כיום אכול בריא וטוב ותהיה מאושר וכך תאריך ימים.