תרבות האוכל העכשוית פורצת מהגבולות הסטנדרטים ישנם הרבה אזרחים ישראלים שחוץ מהמיקצוע שלהם מאוד אוהבים לאכול כתחביב ולכן מחפשים זמן לא רק לאכול את מושא תחביבם אלה גם להכין אותו . לכן הם נרתמים לכך ומחפשים זמן לעשות כן בכל מקרה התחביב הזה מאוד נדרש כיום להכין אוכל נלקח כדבר מאוד חשוב השף החובב מזמין את חבריו לערב שהוא מכין את האוכל לכולם כסוג של שף פרטי את התפריט הוא יכן לבד והמצרכים לרוב יקנה מכספו וכבר לא לדבר על הזמן שהוא יפנה לצורך ההשקעה הזו .
ישנם הרבה מאוד תחביבים בעולמנו אך נראה שהכנת אוכל על ידי חובבים הפכה לסוג של דבר שכיח הרי בשביל מה לצאת מהבית לאיזה מסעדת שף אומר לנו ברונו שף חובב אני עושה לכל החברים את האוכל האהוב שלהם מבלי להוציא הוצאה כספית גדולה מהרגיל וכך לבזבז כסף שאאין וגם קונים יין נשובח שבמסעדת פאר היתה עולה לנו הרבה מאוד כסף .
אופציה זו של שפים חובבים פרצה לתודעה הלאוצית יותר ויותר בתי ספר פרטיים ללימוד הבישול נכנסים כאן לפעולה
לרוב יבשלו החברים מאכלים חלבבים או בשריים אם ניגע לרגע בשיחה עם ברונו ברונו לפי דבריו למד בקורס בישול של חברת קייטרינג חלבי ידועה מהתחום ועיקרה קייטרינג חלבי במרכז הארץ ברונו מספר לנו שהוא היה לפעמים נוסע עם השף לאירועים של קייטרינג חלבי לכל אירוע אם זה קייטרינג לבר מצווה או אירוע עסקי השף של חברת קייטרינג חלבי לפי ברונו היה נותן לו לחוות את הרגע בבישול לאנשים שהוא לא מכיר וזוהי חוויה הכי גדולה שיש מספר ברונו וכבר לא לדבר על השווחים שקיבלתי אומר ברונו השף החובב .