חפש מאמרים:
שלום אורח
18.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

פסטה ריקוטה

מאת: אודי כהןמתכוני פסטות09/03/20118532 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

פסטה ריקוטה \בולגרית

200 גר פסטה (ממולץ בפנה\פרפדלה\פרפרים)

60 גר גבינת ריקוטה או בולגרית

40 גר ע.מיובשות

20 גר זיתים שחורים איכותיים (רצוי קלמטה)

70 גר ברוקולי מאודה\מוקפץ

נבטים סיניים\אלפלפא

30\40 גר אגוזים\מלך\פקאן\פיסטוק\צנובר

מלח פלפל

שמן זית

שמן שומשום\סויה\בוטנים

פסטה מבושלת ("אל דנטה") מערבבים את כל המוצרים ביחד (אם צריך ורצוי להקפיץ את הברוקולי עם שמן שומשום או בוטנים עם האגוזים)...מטבלים שמן זית מלח פלפל...אפשר חם או קר

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

lemon3.co.il

שירותי קייטרינג ומגשי אירוח למסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים,ימי הולדת,מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים,ערבי חברה,אירועי קוקטייל,ערבי גיבוש,קידום מכירות,אירועי השקה,אירועים עיסקיים וכו'

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אודי כהן

מאת: אודי כהןמתכוני בשר08/05/112406 צפיות
מדריך לבישול וצליית בשר בשיטת המנגל או הגריל, מכוון שכל אחד אוהב את בשרו עשוי וצלוי ברמה שונה, הרכבתי במיוחד עבורכם את טבלת הזמן, וסוגי בשרים מומלצים על האש.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי28/04/112410 צפיות
החלטם לארח חברים, ובמקרה, אלו חברים שאוהבים בשר...אבל לנשנש... מתכון לטורטיה בשר, שהחברים ואתם, פשוט תתמכרו, לטעמים ,לאופן האכילה, וליקוק האצבעות. אפשר להכין במחבת ווק בבית, והרעיון הוא כמו הקפצת ירקות או נודלס.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/113067 צפיות
רוטב הטריאקי אהוב במיוחד על הישראלים, ולרוב אנחנו אוכלים פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי. הבאתי לכם מתכון, קל להכנה, שישדרג לכם את נתח הבשר, ויתן לו עסיסיות וארומה נהדרת. אפשר להשתמש ברוטב לכל נתח אחר כולל עוף, לאכול עם אורז או ציפס או מוקפץ...בקצור, אתם תחליטו.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/113887 צפיות
רוטב יין אדום ובצלים, קל מאוד להכנה, מתאים לכל סוגי הבשר האדום, וסטייקים בפרט. מתכון מיוחד ליום העצמאות, ולכל השנה.

מאת: אודי כהןמתכוני בשר28/04/112388 צפיות
צלעות בנוסח טנדורי קלות ופשוטות הכנה, מתאים למי שאוהב בשר מטובל. כעיקרון אוכלים את הצלעות הטנדורי, ברוטב יוגורט, אתן לכם את המתכון..אתם תחליטו אם מתאים לכם. אפשר להמיר את הצלעות כבש, בכל נתח אחר שאתם מעדיפים ואוהבים, אפילו עוף.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי26/04/111554 צפיות
צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, הרוטב שיעצים כל צלע ונתח בשר.

מאת: אודי כהןמתכונים ואוכל - כללי26/04/111561 צפיות
מתכון קצת מתחכם להכנת סלמון, טעים וקל הכנה...ירענן וישדרג את מנת הסלמון המוכרת שלכם.

מאמרים נוספים בנושא מתכוני פסטות

מאת: shmolikמתכוני פסטות30/09/128472 צפיות
לא להיבהל זה רק נראה ארוך...

מאת: tom lachamמתכוני פסטות16/10/118224 צפיות
אתם נמצאים בעיצומו של תהליך הרזיה אבל מתים לארוחה איטלקית במסעדת פסטות שווה במיוחד. פסטה ודיאטה. יש חיה כזאת? האמת היא שכן. לפחות חלקית.

מאת: אריק לוימתכוני פסטות20/08/118624 צפיות
הגעתם עייפים ורעבים הביתה. בא לכם ארוחה משביעה ודשנה אך אין לכם כוח עכשיו להתחיל להפוך את כל המטבח ולהשקיע שעות בהכנת מאכלים אלו ואחרים. אל דאגה בדיוק לכך ישנו הפיתרון המושלם פסטה איכותית המוכנה תוך חמש דקות בלבד, ללא כל טרחה ומאמץ.

מאת: אודי כהןמתכוני פסטות09/03/118557 צפיות
פשוטה להכנה לאוהבי החריף שבנו. המיני מוצרלה משתלבת מצויין עם החריף ושאר המרכיבים.למי שלא אוהב חריף, אפשר להמיר עם גמבה אדומה ועסיסית.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica