תאמינו או לא, אבל זו עובדה סטיסטית כי גברים נוחרים יותר מאשר נשים. כמו כן הוכח הקשר הישר בין השמנת יתר לנחירות. לבעיית הנחירות אין באמת תרופה שמבטיחה את סוף המטרד, אבל בהחלט ישנן דרכים להתמודד ולהאט את התפתחות הבעיה. נחירות הן התוצאה של רעד מבנה מערכת הנשימה בעוד האוויר עובר בו בצורה לא טובה בזמן השינה. במקרים מסויימים הצליל יכול להיות רך וחלש אך לעיתים הוא כל כך מרעיש ולא נעים שקשה לאנשים האחרים בסביבה להרדם. הסיבה שבגללה כל אחד נוחר היא משהו שיש לבדוק באופן אישי שכן בדרך כלל ישנו מקור שניתן לזהות לבעיה. למרות שהמוצרים שישנם כיום בשוק להפסקת נחירות נשמעים מבטיחים יש לעשות את הבדיקות הנדרשות תרם הבחירה לשימוש באחד מהם.
בדומה לרוב הבעיות הרפואיות נראה כי הכנסת פעילות גופנית ללוח הזמנים שלכם תעזור לשפר את המצב, שנו אורחות חיים כך שפעילות ספורטיבית תהיה חלק מרשימת הדברים שיש לעשות שלכם ותווכחו לירידה בנחירות. יתכן וזו היא לא דרך ההתמודדות היחידה שתאלצו לנקוט בה, ביימנו קיימים מחקרי שינה בקליניקות שינה המאפשרים לרופא לעקוב אחרי דפוסי השינה שלכם לאורך הלילה וכך לגלות בדיוק מה הוא הגורם שבגללו אתם נוחרים. בדיקה מסוג זה לא תראה את הסיבות לנחירות אלא גם תוכל להצביע על בעיות בריאותיות אחרות שעלולות להיות לכם. ישנן דרכים טבעיות אחרות שניתן להקל בהן על בעיית הנחירות בלי צורך לבזבז הרבה כסף על מוצרים כאלו או אחרים.
תרופות סבתא צמחיות נמצאו בשימוש כבר שנים רבות, בעבר גידלו את צמחי המרפא ממש בגינה והם היו אמורים לטפל בבעיות עם הרחות והטעמים המיוחדים שהיו להם. לדוגמה אם אתם סובלים מגודש באף בעקבות התקררות אולי תרצו לנסות את להשתמש בשמן קוקוס ופלפל שחור להקלה. כאשר תוסיפו להם מים חמים ניתן יהיה ליצור אדים לנשימה, דרך זו יעילה מאוד בפתיחת מעברי האוויר ונשימה קלה יותר בניסיון להשיג שינת לילה טובה בהרבה. שינויים קלים בדרך בה אתם מציבים את עצמכם בזמן השינה יכולים לעשות הבדל גדול בנושא הנחירות. יש להרים את הראש עם כריות בזמן השינה על מנת להקל על מעבר האוויר. חשוב להזכיר כי לפני שמנסים כל דבר רפואי או אפילו צמחי יש להיוועץ ברופא על מנת להבטיח שתבחרו את הטיפול הטוב ביותר עבורכם.
אתם מוזמנים לאתר ד"ר גב לגלות על מגוון כסאות, כורסאות טלויזיה , מזרונים ועוד