חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

כיצד ניתן להיפטר באופן מיידי משפעת תוך יום יומיים ללא שימוש בתרופות?

כיצד ניתן להיפטר באופן מיידי משפעת תוך יום יומיים ללא שימוש בתרופות?

מחלת שפעת היא מחלת חורף קלסית, מחלה ויראלית הנגרמת על-ידי נגיף (=וירוס) אינפלואנזה. מחלת השפעת תוקפת את מערכת הנשימה.
ההידבקות מהירה ביותר דרך האוויר אחרי שיעול או עיטוש של חולה. תקופת הדגירה עד להתפרצות התסמינים כ- 4 ימים.

התסמינים
בדרך כלל מלווה בחום גבוה (מעל 38 מעלות צלסיוס). ישנם כאלה שלא מקבלים חום גם כשנופלים למשכב.
כאב גרון לעיתים מלווה בנפיחות בשקדים עם קושי בבליעה, ערפול / סחרחורות וכאבי ראש לרב עקב גודש בסינוסים.
כמובן בתחילת המחלה מתחילה נזלת איטית ולאחר מכן ניגרת מהאף כמו מים. המחלה מלווה בשיעול, כאבי שרירים וצמרמורות, חולשה כללית ואיבוד התיאבון.

מניעת סיבוכים
קיימת חשיבות רבה באבחון מוקדם של התסמינים וקבלת טיפול מהיר על מנת "לחנוק" את המחלה בעודה באיבה, לקום מהר על הרגליים  ולמנוע סיבוכים כתוצאה מהמחלה כמו: התחלת ברונכיטיס (= דלקת סמפונות, דרכי נשימה עליונות השייכות למערכת הנשימה) בליווי ליחה צמיגה ובלתי פוסקת ושיעול המלווה בכאבים באזור החזה ועד להתפתחות של דלקת ריאות.

קבוצות סיכון
אוכלוסיה מסוימת אשר נכללים בה אנשים החולים במחלות כרוניות ומערכת חיסונית ירודה נחשבת לקבוצת סיכון. אנשים כאלה הנדבקים במחלה עלולים להסתבך עד כדי סכנת חיים.
ועל כן חשוב מאוד לדאוג שקבוצה זו של אוכלוסיה תביא את מערכת החיסון לרמת מוכנות.

דרך הטיפול המהירה
לשמחתנו קיימות פורמולות סיניות מדור מתקדם המבוססות על מיצוי החומר הפעיל של פטריות מאכל בדרך טכנולוגית חדשנית וייחודית (ננו טכנולוגיה).
הפורמולות הללו מסייעות למערכת החיסון להתחיל ולסיים את מלחמתה בנגיף (= וירוס) כהרף עין. הפורמולות מאושרות במשרד הבריאות כתוסף מזון. לא תרופה!

מיד כשמרגישים צריבה קלה או התחלת כאב גרון קל, התחלת נזלת, התעטשות ותחושה שהגוף לא במיטבו (מלווה בחום או ללא חום) – יש לשתות ביום הראשון בבוקר ובערב בקבוקון שלם של פוהו אורל ליקואיד. לטפטף בבוקר ובערב טיפה בפתח כל נחיר מפורמולת פוהו סאן באו אורל ליקואיד עד שהנזלת נפסקת ומרגישים שהאף יבש.
ביום השני לוקחים 1/2 בקבוקון אורל ליקואיד בבוקר ובערב. וכבר מרגישים שיכולים לעמוד על הרגליים. כאבי גרון יורדים עד שפוסקים לגמרי והגוף מתחיל לחזור לאיתנו.
זה עשוי לקרות תוך יום יומיים. וחשוב במהלך הריפוי להרבות בשתיית מים ותה אפשר גם מרק חם.
כשהגוף מתאושש בכזו מהירות לא לנזקקים תרופות ובכללם גם לא לאנטיביוטיקה.

אז למה צריך לסבול כשיש פתרון בריא ומהיר בהישג יד?

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

יוסי זילברפרב
מומחה לטיפולי סו ג'וק (Su Jok), רפלקסולוג בכיר
ומטפל באמצעות פורמולות סיניות מדור מתקדם.
"פוקוס יעמיד אותך על הרגליים"

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת יוסי זילברפרב

מאת: יוסי זילברפרברפואה משלימה27/09/102464 צפיות
סגולות המרפא של "פטריות הקיסר" ידועות מזה אלפי שנים. אלו פטריות נדירות הגדלות במקומות ובתנאים מיוחדים, בעלות סגולות ריפוי. הרפואה הסינית קיימת כ-5000 שנה עם ניסיון עתיר בריפוי.

מאת: יוסי זילברפרבבריאות השן21/09/101352 צפיות
כאבים ורגישות בשן ובחניכיים: מקרה שאירע לי בחודש האחרון – חודש ספטמבר 2010 . לפני ראש השנה הרגשתי מחושים בשן טוחנת ימנית תחתונה ובצידי החניכיים של אותה שן. אחרי ארוחת הצהרים הרגשתי כאב גובר ומשהו לא כתמול שלשום. תופעה משונה ממנה סבלתי בשבוע האחרון. בגדול, השיניים שלי מטופלות ושנים רבות אני לא יודע מה זה כאב שיניים או כאב חניכיים. חשבתי לעצמי "Wow" איך אני יעבור את החג בשלום?

מאת: יוסי זילברפרבבריאות ורפואה כללי08/02/102472 צפיות
מחלת קרוהן זו מחלה כרונית מסיבה לא ידועה ומשערים שזו מחלה אוטואימונית. מחלה זו יכולה לפגוע לאורך כל מערכת העיכול מהפה ועד ל- Anus (=פי הטבעת). אך הכי שכיח במעי הדק. המקומות השכיחים ביותר: 1. סוף המעי הדק – 40% 2. מעי דק ומעי גס – 30% 3. מעי גס בלבד – 30% 4. פגיעה בוושט ובקיבה, השכיחות היא רק 1/2% עד 11/2%.

מאת: יוסי זילברפרבבריאות ורפואה כללי08/02/102578 צפיות
סיבי העצב עטופים בשכבות בידוד רבות הנקראות: מיאלין (Myelin), דבר המאפשר מהירות הולכה גבוהה יותר של זרמים חשמליים (כלומר מאיץ את ההולכה דרכו) ומבודד את העצב כמו בידוד במוליך חשמלי. במחלת טרשת נפוצה עצבי העין, המוח וחוט השדרה מאבדים פיסות של מיאלין (Myelin). זוהי מחלה דלקתית שעדיין לא נמצאה הסיבה למחלה. ישנן תיאוריות שישנו וירוס או איזה שהוא חומר שמפעיל את המערכת החיסונית לתקוף את המיאלין של העצבים.

מאת: יוסי זילברפרבבריאות ורפואה כללי16/01/101856 צפיות
יום רביעי אחר הצהרים השעה 16:35 הטלפון צלצל ומירי עונה לי מצידו השני של הקו. מירי ידידתי הטובה המתגוררת לא הרחק ממני. האמת, קולה לא נשמע כתמול שלשום. שאלתי אותה אם קרה לה משהו? מירי ענתה לי בקול חלוש שיש לה כאבים חזקים בגב תחתון והיא לא יכולה לזוז.

מאת: יוסי זילברפרבבריאות ורפואה כללי14/12/094374 צפיות
בלוטת התריס: בלוטת התריס שייכת לקבוצת הבלוטות. מבקרת ומפקחת על תהליכי ההתפתחות והקיום של מערכות הגוף דרך זרימת הדם. בלוטה זו משתתפת במערכת ההפרשה הפנימית באמצעות הורמונים, בעיקר תירוקסין (וגם קלציטונין) המופרשים לדם ובשיתוף עם הפרשת תוצריהן של בלוטות אחרות לדם קיים תיאום בין תפקודי המערכות השונות בגוף. הגדרת המחלה: תת פעילות של בלוטת התריס הינה מצב קליני בו בלוטת התריס אינה פעילה די הצורך, ולכן היא מייצרת הורמוני תירוקסין בכמות נמוכה מן הדרוש למחזור הדם וכתוצאה מכך קצב חילוף החומרים בגוף נמוך מהנורמה ובזה מתבטאת המחלה בחסר. תת פעילות חמורה מאוד נקראת מיקסדמה.

מאת: יוסי זילברפרברפואה משלימה02/12/091647 צפיות
כאב הינו סימפטום הכי נפוץ שמביא את החולה אל הרופא או לחילופין לטיפול ברפואה משלימה. במצב של כאב, משהו לא טוב מתרחש בגוף ומטרת המערכת התחושתית של הכאב הינה לאתר, למקם ולזהות תהליכים הורסי רקמות מצב המעידים על התפתחות מחלה או סטרס.

מאמרים נוספים בנושא בריאות ורפואה כללי

מאת: אבי דוידיבריאות ורפואה כללי04/01/223590 צפיות
איך בוחרים נכון קלנועית שמתאימה לכם ופותרת את בעיית הניידות.

מאת: tiloniבריאות ורפואה כללי15/07/214054 צפיות
מה הצעדים שיש לעשות על מנת להעסיק עובד זר בסיעוד? לרשותכם המדריך המלא

מאת: עופר שלובריאות ורפואה כללי24/09/201859 צפיות
היפוגליקמיה, היפרגליקמיה, סוכרת, סוכרת נעורים, סוכרת סוג 2, סוכרת סוג 1

מאת: דוד כהןבריאות ורפואה כללי31/05/201672 צפיות
חושדים שיש לכם סינוסיטיס? הכנסו וקיראו על התסמינים והאבחון ועל דרכי ההתמודדות עם המחלה.

מאת: דוד כהןבריאות ורפואה כללי30/03/201917 צפיות
אחת הבעיות שאנשים רבים נאלצים להתמודד איתה במהלך החורף, זה שיעול עם ליחה. מדובר בשיעול טורדני שיכול להפריע על איכות החיים ביום יום וכן על איכות השינה. ד"ר דויטש מביא לכם כמה טיפים לטיפול

מאת: דוד כהןבריאות ורפואה כללי09/02/201613 צפיות
כל אחד מאיתנו, בשלב כזה או אחר בחיים מתמודד עם נזלת. זה קורה בדרך כלל כשאנחנו מקוררים, מצוננים, כשאנחנו חוטפים מחלה כזו או אחרת. אך מדוע אנשים מתמודדים עם נזלת כרונית? הבאנו כמה נקודות חשובות

מאת: שלום כהןבריאות ורפואה כללי27/09/192096 צפיות
כל מי שסובל מאקנה, וכבר התחיל לחפש דרכי טיפול או אפשרויות התמודדות עם האקנה, יודע כי מדובר בתחום רחב מאוד.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica