אנשים אוהבים לאכול הרבה. בכל מני צורות ודרכים.
ישראלים יעדיפו לאכול מאכלים שיש בהם הרבה לחם. השילוב המושלם לאוכל עם לחם זה סנדוויץ. סנדוויץ עם חביתה, שניצלף גבינה צהובה.. עם תוספת של עגבנייה בצג... משהו בסגנון הזה – זהו חלום של כל אדם בשעות שבין 10-12 בבוקר. בגן, בבית הספר, בעבודה, ובאוניברסיטה. תמיד יהיה זה שהסנדוויץ’ שלו הכי מגרה, זה שכולם יריירו לו על האוכל.בשנים האחרונותאנשים מתעצלים להכין אוכל, אז מזל שיש את השיטה הפשוטה של הקייטרינגים. היום, שיטת הקייטרינג תפסה תאוצה. אפשר למצוא מקומות רבים שמוכרים קייטרינג במרכז. הקייטרינגים הכי טעימים ואותנטיים ממוקמים בירושלים. אם נטייל באיזור, נמצא קייטרינג בירושלים בכל רחוב מרכזי ואפילו בסתם עוד רחוב.
הקייטרינג במרכז התפתח בשנים האחרונות מהסיבות הבאות – נוחיות – במקום לבשל, לטגן, לאפחות, לנקות, להגיש – פשוט לקנות. מבחינה של זמן – פתוח עד שעות שמספיקות לכל משפחה לקנות ארוחות שלמות לבוקר, צהריים וערב. קייטרינג במרכז עובד חזק בגלל הצורך של האנשים במידיות הזאת שקיימת באוכל זמין ומבושל. סיבה נוספת – מגוון רחב של מאכלים שניתן לקנות. מסנדוויץ ועד עוף בגריל. גם מבחינה כספית – משתלם לקנות בקייטרינג במרכז מאשר להכין אוכל בבית. קייטרינג בירושלים, מציע שירות חם, טעים, נקי, טרי והכי חשוב- זול. אוכלוסיות רבות מגיעות לירושלים לקנות אוכל. תיירים, תושבים, ארגונים ממשלתיים, בתי ספר וכדומה.בשל הצלחת הקייטרינג במרכז, נפתחו חנויות של קייטרינג שעוסקות אך ורק בסנדוויץ בשל היותו כל כך מגרה. סנדוויץ נמכר בזול, כך גם האוכל של הקייטרינג בירושלים. טווח המחירים הנו בין 15 שקלים לסנדוויץ ועד 35 שקלים. כמובן וזה תלוי בחנות, בבעלים ובמצע המחירים שהחנות מציגה ללקוחות שלה. לעומת זאת, בכל מסדעה נורמטיבית בעלת שם מוכר שמכבד את עצמו ואת בעליה, סנדוויץ לא יעלה פחות מ 35 שקלים. קייטרינג בירושליטם נותן מאכלים יותר מקומיים כמו פלפל בצלחת, סלטים ישראלים, אוכל מבושל כמו קציצות, עופות אפויים, שניצל מטוגן או אפוי, אוכל סיני. כמובן שיש תוספות. יש אורז, ירקות מאודים תפוחי אדמה בתנור... בל נשכח מנות ראשונות שיזכירו את האוכל של סבתא – עלי גפן ממולאים, אגרולים, קובה מטוגנת ועוד. אז הנה המלצה – סעו לקייטרינג במרכז ותאכלו בחוץ תחסכו זמן ומאמץ יקרים.