חולפות להן השנים וכבר קשה לכם ללכת מרחקים ארוכים. עומדות בפניכם שתי אפשרויות: האחת הינה פשוט להישאר בבית או לצאת רק למרחקים קצר ואילו האפשרות השנייה הינה רכישת קלנועית חשמלית. הקלנועית החשמלית מתאימה למגוון רחב של אוכלוסיות ביניהן: אנשים בעלי עודף משקל, קשישים, נכים ועוד. וכאשר מתרגלים לנסיעה בקלנועית החשמלית מגלים שאי אפשר בלעדיה.
סוגי קלנועיות חשמליות
קלנועיות חשמליות מיוצרות במגוון סוגים על מנת שתתאמנה לכל סוגי האוכלוסייה ולכל הצרכים.
- קלנועיות בעלות כסא אורתופדי- קלנועיות בעלות כסא אורתופדי, מתאימות בעיקר לקשישים אשר סובלים מבעיות גב או לחלופין אנשים עם בעיה בריאותית באזור עמוד השדרה. למעשה, כל אדם המעוניין לשבת בנוחות יתרה יכול לרכוש קלנועית חשמלית בעלת כסא אורתופדי.
- קלנועיות צרות- למי שדרושה לו קלנועית חשמלית למעבר במקומות צרים במיוחד הרי שזוהי הקלנועית האולטימטיבית. קלנועית זו הינה מאד יעילה בכל הקשור למקומות בהם אין גישה לנכים למשל ולכן הם צריכים כלי תחבורה צר למעבר המיועד להולכי רגל למשל.
- קלנועיות עם כסא כפול- קלנועית הינה אמצעי תחבורה הקיים גם במושבים כפולים. כך, יכולים זוג קשישים לנסוע בה יחדיו. אפשרות נוספת הינה עבור קשיש והמטפל שלו. ולמעשה, כל מי שמעוניין באפשרות שיהיה לו לצדו אדם נוסף- קלנועית זו מתאימה לו.
- קלנועית מתקפלת- קיים סוג קלנועיות מיוחד אשר מאופיין במשקל קל במיוחד ובאפשרות הקיפול. קלנועית זו מצוינת לכל מי שחובב טיולים אך מתקשה ללכת ברגל. כך, ניתן לקפל את הקלנועית ולקשור אותה על גג הרכב או לשים אותה בתא המטען.
מתי מומלץ לנהוג בקלנועית ?
בדיוק כמו אחיה- קורקינט חשמלי, גם לקלנועית החשמלית אין מגבלה כלשהיא ומומלץ לנהוג בה לכל מקום. בין אם אתם נוסעים עמה לעבודה, הולכים למסעדה, יוצאים לטיול ועוד. אין ספק שמזג אוויר נעים ומשב רוח קל הינם זמן מושלם להוציא את הקלנועית ולצאת לטיול קטן.
לסיום, ניתן לראות כי הקלנועית החשמלית הינה כלי תחבורה מצוין המתאים למגוון אוכלוסיות ופשוט תענוג לנהוג בה בין אם טיול עצמאי ובין אם ביחד עם חבר או האשה.