חפש מאמרים:
שלום אורח
03.04.2025
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

אם תרגילי את עצמך, שמישהו אחר אומר לך מתי לאכול ומה, את תאבדי את היכולת להקשיב לעצמך

למה דיאטות משמינות?

נתחיל מן השורה האחרונה:  הגבלה חיצונית  היא היא הגורמת להשמנה, וצריך ללמוד להגביל את עצמנו מבפנים. לפתח משמעת עצמית גם לגבי אוכל.

אם גם את מאלה שדווקא מאז הגיעו לגיל הדיאטות, יותר זמן סובלות מעודף משקל מאשר רזות, הרי שגם את צריכה להבין את הבעייתיות של דיאטה מוכתבת מבחוץ, ולמנוע את הנזקים שלה.

נכון שלתזונאית ולמנחה ולקבוצה, יש כוח.    יש הרבה עצות וטיפים שלא חשבת עליהם קודם, יש מודעות חדשה לסיבה לאכילה, להבנת הפיזיולוגיה של הגוף ,  יש אפקט  לסביבה תומכת ולמודלים, ללחץ ולתחרות, שגורם לך ללחוץ יותר... 

אבל אם תרגילי את עצמך, שמישהו אחר אומר לך מתי לאכול ומה, את תאבדי את היכולת להקשיב לעצמך. וזה הכי חשוב!

אז אם את מבינה עכשיו באבות מזון, באוכל מזין יותר, בהרכבי ארוחות מאוזנות, פיתחת שיטות בישול , עדכנת את רשימת הקניות, שינית את הנוף של המזון בבית, מלאת את החיים שלך בדברים נפלאים של עשייה מספקת, שותה מספיק, משפרת את הפעילות הגופנית שלך,  אינך צריכה לדבוק בתפריט מוכתב מן החוץ. למדי להתאימו לאורח חייך. שיהיה דינאמי וגמיש , ושיהיה רק קצת פחות ממה שהיית רוצה לאכול.

אם תקפידי על אכילה מזינה בד"כ,  המשיכה שלך לאוכל תהיה בהתאם לצורך של הגוף.

ספקי לו קצת פחות מן הדרישות, ותהיי רזה יותר!

 חסיה

למה דיאטות משמינות

מאת: חסיה רויכרהשמנת יתר08/03/20111503 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

 
 



תגיות המאמר: השמנה, הרזיה, הגבלה, חסיה


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

חסיה

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת חסיה רויכר

מאת: חסיה רויכרבריאות נשים15/01/121448 צפיות
האם בדיאטה, אפשר להשאר בלי נקיפות מצפון משמינות, לאחר אכילת עוגת יו"מ?

מאת: חסיה רויכרתזונה06/04/111382 צפיות
איך איבדנו את החשק לדיאטה, ולמה דיאטה הפכה מילה נרדפת לתסכול, מפח נפש וייאוש

מאת: חסיה רויכרדיאטה24/03/111400 צפיות
המזון הוא נחמה. מה לעשות כשכואב, שלא ישמין?

מאת: חסיה רויכרהשמנת יתר17/03/111449 צפיות
היו התזונאים של עצמכם. בנו לעצמכם סדר ארוחות קבוע שמתאים רק לכם.

מאת: חסיה רויכרדיאטה ותזונה15/03/111430 צפיות
על תופעת הנדנדה במשק האנרגיה בגוף, תנודות הרעב הקיצוניות, ואיך נבטים, בין השאר , יכולים לעזור

מאמרים נוספים בנושא השמנת יתר

מאת: יעקב קובי עזראהשמנת יתר03/04/2510 צפיות
אין דבר קשה ומייסר יותר מאשר להסתכל במראה ולא לאהוב את מה שאתה רואה. הגוף שאתה נושא איתך כל יום - האם הוא הגוף שאתה באמת רוצה? האם הוא משדר את החיוניות, העוצמה והביטחון שאתה חולם עליהם?

מאת: אודי ביגהשמנת יתר23/09/145036 צפיות
רבים מאתנו סובלים מעודף שומן. עודף שומן נוטה להיאסף באזורים מרכזיים בגוף. בבטן, בסנטר, בזרועות, בישבן, במותנים ובירכיים. כידוע אין כמו שינוי תזונתי ושילוב של ספורט על מנת לטפל בבעיה ולתקן את אורח החיים, אך לעיתים מבקשים לאפס את נקודת הפתיחה באופן יותר קיצוני, ועל כן יש פתרון העוסק בשאיבת שומן. הליך זה מיועד לנשים וגברים כאחד, ומומלץ לעבור אתו לפני גיל 40, וזאת כיוון שמומלץ שהעור יהיה יחסית גמיש, כך הוא יידע להתאים את עצמו מחדש לצורת הגוף שנוצרה לאחר השאיבה.

מאת: רינה אבשלוםהשמנת יתר07/03/1413407 צפיות
ניתוח שאיבת שומן הוא ניתוח חיוני ומצליח חיים עבור חלק מהאנשים, עם זאת עדיין עלולה להיות סוגיה של מחיר מכיוון שלא בכל מקרה תסכים הקופה להשתתף.

מאת: ד"ר רעות בר-לב BodyResetהשמנת יתר19/02/1410555 צפיות
במאמר זה נחקור את סוגי הדיאטה הנפוצות היום בשוק. נבין את העיקרון המוביל של כל אחת, היתרונות, סיכויי ההצלחה והחסרונות.

מאת: ד"ר יאיר גילוניהשמנת יתר11/11/1310866 צפיות
המכשור החדשני שמאפשר המסת שומן בקור בטיפול אחד בלבד באזורים מסוימים בגוף, הגיע גם לישראל, אחרי שבחודשים האחרונים רשם הצלחה גדולה במדינות אירופה.

מאת: עדי סאקרהשמנת יתר01/10/133646 צפיות
על הקשר ההדוק בין מזון, מערכת העיכול, בריאות וחולי מדברים ומוכיחים מחקרים רבים. הרעיון שעומד מאחורי מאמר זה הוא סוג של איסוף חומרים בעיקר מארה"ב בה למדתי והתמחתי, ,סיכומם למאמר אחד שעושה מעט סדר באמצעות התבונות של טובי המומחים בארה"ב בחקר הסרטן ובעיות במערכת העיכול , ריכוז טיפים בתחום האכילה תחום ההימנעות וכיצד תיפטרו מעודפי רעלים מסוכנים. אז קדימה, הקדימו חכמה למכה. עצירות ורעלים – הסכנה שבפתח ... מדוע מסכנת תופעת העצירות את בריאותינו ? עצירות חייבת להדליק לנו נורה אדומה, מדובר בבעיה אמיתית

מאת: קובי עזרא סוכרתהשמנת יתר15/08/133657 צפיות
סוכרת ופעילות גופנית פשוט תעשה ספורט! הפעילות הגופנית עוזרת מאוד להוריד ולאזן את רמות הסוכר בדם. Barnard, R.J., L. Lattimore, R.G. Holly, S. Cherny, and N. Pritikin. 1982. Response of non-insulin-dependent diabetic patients to an intensive programof diet and exercise. Diabetes Care 5:370-374. אם כן, מה לעשות באיזה ספורט לבחור? אז התשובה הינה פעילות אירובית (כגון: משחקי כדור, הליכה מהירה, ריצה קלה – בזהירות, ועוד), אחת מסוגי הספורט הנ"ל צריכה להיות חלק בלתי נפרד מהפעילות הגופנית של חולה הסוכרת

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica