25 שפים של בתי המלון הגדולים בתל אביב חגגו את סיומה של ההדרכה התקופתית של חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור.
"האורחים שלכם - הם הלקוחות האמתיים שלנו" הצהיר סמנכ"ל החטיבה המקצועית של יוניליוור ניר אילני, באירוע ייחודי במסגרתו נפגשו בכירי השפים של בתי מלון בתל אביב והרצליה לארוחת ערב משותפת.
עשרות שפים בכירים מבתי מלון בתל אביב והרצליה נפגשו במסעדת לילית בתל אביב, כדי לסכם את סיומה של ההדרכה התקופתית אשר העבירו השפים של החטיבה המקצועית של יוניליוור.
ההדרכה התקופתית התפרסה על פני שבוע ימים ובמהלכה הציגו השפים של יוניליוור השף הראשי גילי חיים, השף עדאווי אל חיר והשף קונדיטור ערן שוורצברד מתכונים בהם משולבים מוצרי החטיבה, הדגימו שימוש במוצרים חדשים אשר יושקו בקרוב, והציגו טרנדים, קונספטים ורעיונות חדשים המותאמים לצרכי האורחים של בתי מלון שונים בישראל.
ימי ההדרכה של החטיבה המקצועית של יוניליוור בתל אביב הינם חלק מפרויקט ארצי במסגרתו קיים הצוות המקצועי של החטיבה פעילות דומה, בערים שונות ביניהן ירושלים, בית מלון באילת ומלונות ים המלח.
בין הנוכחים באירוע: אביגדור ברו שף ראשי הילטון ת"א, צ'רלי פדידה שף ראשי שרתון ת"א, אריק פורת שף ראשי מלון אכדיה הרצליה, אייל רוזנברג שף ראשי קראון פלזה סיטי טאוור, גולן ישראלי שף ראשי לאונרדו פלזה ת"א, גיא קהת שף קונדיטור דן ת"א, צביקה שוורץ שף ראשי רנסנס, ניר אלקיים שף ראשי קרלטון, ישראל ביוק פלומבו שף ראשי מרינה, יוסי אוחנה שף ראשי טל, זוהר צמח שף ראשי רסיטל, דוד כהן שף ראשי מלון דניאל ועוד.
סמנכ"ל החטיבה המקצועית של יוניליוור ניר אילני הודה לנוכחים על שיתוף הפעולה ואמר כי "זה מחזה נדיר לראות כל כך הרבה שפים בכירים יושבים סביב שולחן אחד. זה לא טריוויאלי ששפים עסוקים כמוכם מפנים שעות יקרות כדי לעבור הדרכה מקצועית ואני מודה לכם על שיתוף הפעולה.
פעילות זו היא החיבור האופטימאלי בין מטבח, מכירות ושיווק. אנחנו נמשיך לפתח ולייצר פתרונות טעימים וחדשניים עבורכם וליתר דיוק עבור הלקוחות שלכם - האורחים בבתי המלון ודרכם לגרום לכם להצליח . האורחים שלכם - הם האורחים שלנו."