אבזורו של מטבח חוץ:
תחום מטבחי החוץ, שהגיע לישראל מארצות הברית ומאוסטרליה, הוא תחום רחב המכיל בתוכו עשרות ואף מאות מוצרים שונים שנועדו להנעים את שהייתכם בגינה או במרפסת ולהקל עליכם את חוויית האירוח. בתוך מגוון האלמנטים המוצעים אותם ניתן לשלב במטבח גינה, ישנם חלקים שנחשבים חיוניים ולא ניתן לוותר עליהם ואילו חלקים אחרים הם בבחינת שדרוגים ופינוקים מיוחדים, המעשירים עוד יותר את יכולות הבישול שלכם בחוץ, לפעמים אפילו יותר מבישול במטבח הביתי. מכיוון שמטבח גינה עשוי לרוב מיחידות מודולריות בניהן ניתן לשלב בכל עת, מומלץ להתחיל ברכישת היחידות שמוגדרות כ"חובה" ובעתיד להוסיף למטבח החוץ שלכם יחידות נוספות על פי צרכי המשפחה והאירוח וכמובן, לפי היכולת הכלכלית.
היחידות שאותן מומלץ לרכוש כבר בשלב הראשון הן כמובן גריל עוצמתי וחזק, עם שישה מבערים או יותר. רק גריל עוצמתי יוכל לאפשר לכם לצלות על גביו כמות גדולה של בשר בו זמנית וכך תוכלו להתפנות במהרה אל האורחים שלכם. העוצמה המומלצת לגריל במטבח גן היא ביןB.T.U 68,000 ל- 120,000 .B.T.U פריט נוסף שלא מומלץ לוותר עליו הוא כיור מרווח שיאפשר לכם להניח בו גם סירים ומחבתות גדולים. עוד כדאי להוסיף מגרות ויחידות מידוף בהן תאחסנו את כלי האוכל והבישול ואת חומרי הגלם שתרצו לשמור במטבח הגינה שלכם. קיימים פתרונות אחסון רבים למטבחי גינה וגם כשמדובר במטבח קטן יחסית בשטחו ניתן להציב בו ארונות מעל לשטחי העבודה או בסמוך. כמובן שבנוסף לאלו, חובה להתקין גם עמדה עבודה שעל גביה תוכלו להכין מנות נוספות, פרט לבשר הצלוי.
מבחינת אבזורים נוספים, ישנן שלל אפשרויות להרחבת מטבח חוץ והאפשרויות הגלומות בו. תוכלו להתקין בו מקרר לשמירת המזון והמשקאות, כיריים לבישול מנות מורכבות, טאבון לאפיית פיתות,פיצות ומאפים שונים, צ'יפסר לטיגונים בשמן עמוק, מבער ווק לצורך הקפצת מנות, תנוא אפיה וצליה, מעשנת לעישון בשרים ודגים, פח אשפה גדול המותאם למראה המטבח, שיפוד מיוחד להכנת אסאדו ושאוורמה ועוד... השמיים הם הגבול.