זה היה אחד הערבים היותר קסומים. ערב אינטימי המכונה - ערב גבינות ויין. ישבו שני זוגות ודיברנו על החיים בשמונה עיניים. אני זוכר את הערב הזה הודות לצירוף סיבות ונסיבות ובעיקר - תתפלאו?!- בזכות הגבינות. הן היות חתוכות בקוביות, ברצועות, בפרוסות, הם היו שם גושים, פירורים, ובעיקר- ים של טעימות, מטעמים, ניחוחות ומעדנים.
אף כי איש מאתנו אינו צמחוני, התענגנו על גבינות בערב ההוא כפי שלא התענגנו על מאכל כל שהוא מימינו. ניתן להקביל את להט הגבינות לתאוות בשרים, אם נדרשים למצוא השוואות או להקיש היקשים.
באותו ערב נטבעה בכולנו התודעה וההבנה כי אין הכרח בתפריט מיוחד, יוקרתי, כדי להיות שמחים בחלקנו ושבעים בקיבותניו. די בגבינות. עובדה.
באותו ערב בי נשבעתי: היתרונות הגדולים של קייטרינג חלבי הם יתרונות עצומים...
אני, אם להודות, לוגם או אם לדייק דוגם יין קטן מאוד. טיפה פה, טיפין שם. על פי רוב רק נוגעות שפתיי בגביע היין וכבר אני שיכור מהריח. פה ושם פ אני לוגם טיפת-קט. הערב ההוא יצאתי דופן מכל בחינה שהיא. אולי היתה זו האווירה ששררה, אולי התיאבון שהגבינות השביעו אותו פתח בי ולי גם את הצימאון ליין. לפתע מצאתי עצמי לוגם שוב ושוב, מערה אל תוכי את הנוזל האלכוהולי, מפצה ומאזן ומקנח בגבינות שהיו המנה הראשונה, העיקרית וה... קינוחית.
קייטרינג חלבי מתאים לכל אירוע ולכל אירוח
קייטרינג חלבי מתאים לכל סוג של אירוע ולכל סוג של אירוע. גדול, קטן, רשמי, חגיגי, וגם- לא עלינו- לאחר לוויות, באזכרות בימי השבעה, ביום השנה. בכל כינוס משפחתי וחברתי.
קייטרינג חלבי מתאים לכנסים עסקיים, ככיבוד קל, כנשנוש, כארוחה קלה, כקינוח. מגוון המאכלים הוא עשיר ביותר. ניתן לכלול בו את כל אבות המזון ותבליניו המוסיפים טעם. תפריט חלבי מתאים לכל שעה ביממה, ומשום כך כה טבעי ומתבקש לבסס עליו את נושא ההסעדה.
קייטרינג חלבי יכול להתבסס על מספר מועד של מאכלים, כגון מאפים, גבינות, פירות וירקות, אבל הוא עשוי להיות גם חגיגת מזונות הכוללת, קישים, ממולאים, פסטות, דגים, ירקות מאודים ומוקרמים, מוקפצים, מרקים, בורקסים, מאפים מבצק פילו, פחזניות, כעכים, כריכונים, פיצות אישיות ומנות פינגר פוד לעושרן הרב.
קייטרינג חלבי מתאים לכל מתכונת של הגשה, לרבות בופה ושירות של מלצרים הנושאים מגשי אירוח ועליהם מגוון מאכלים חלביים.