למה משתמשים באבקת חלבון?
הרבה אנשים פוחדים להתשמש באבקת חשבון משום שזה נראה לא כמו 'אוכל אמיתי'
אותם אנשים חייבים להבין שהערכים התזונתיים של אבקתחלבון זהים לערכים תזונתיים רגילים
רק טובים יותר,למה טובים יותר ? משום שבמנה של אבקת חלבון תמצאו הרבה יותר חלבון
וחלבון איכותי,לא רק שהחלבון אבקת חלבון טוב יותר,אחוז הספיגה שלו גבוה בהרבה יותר
מאשר מאחוז ספיגה למשלשל ביצים או טונה (שעומדים על 80 עד 90 אחוז ספיגה)
אחוז הספיגה של מנה אחת באבקת חלבון עומד על 99 אחוז! שזהו מאוד מאוד משעמותי
ואף חיסכוני הרבה יותר משום שפה אתם מרוויחים עוד ח 19 או 9 אחוז ספיגה של החלבון
לגופכם! שזה אומר = עוד אופציה לשריר להתפתח!
אין מה לעשות,אם אתם רוצים לפתח שרירים,אתם חייבים לבנות אותם,ובשביל לבנות
את השרירים אתם צריכים חלבון.
בידיוק כפי שבנאדם שרוצה לשוט במים צריך סירה,או קבלן שרוצה לבנות בניין צריך אבנים.
בכל יום להשיג כמות נכבדת של חלבון זה לא קל,ולכן עליכם להקפיד באופן יום יומי
על צריכה מרובה של חלבון,ומה יותר קל ופשוט מאשר מנה של אבקת חלבון?
שופכים לתוך השייקר,מוסיפים כוס מים,והופה! אחלה "מיץ" אפשר לומר,גם טעים וגם בריא!
חשוב להבין שבנוסף לערכים התזונתיים אבקת חלבון זהו דבר חסכוני ביותר
נניח וכיום קופסאת טונה עולה בסביבות ה5 וחצי ש"ח (זה הממוצע לקופסאת טונה)
בקופסאת טונה יש כ190 - 200 קלוריות וכ 25 גרם חלבון (בממוצע) שרק 80 אחוז ממנו נספג.
מנה של אבקת חלבון תעלה לכם כ2 שח ו80 אגורות בממוצע, בעוד ובמה אחוז הספיגה עומד על 99 או 98
ובמנה (בממוצע) תהיה כ25\23 גרם חלבון ,והרבה פחות קלוריות!.
כמו כן חשוב לציין עוד עובדה אחת:אבקת חלבון לא מזיק ולו אף בטיפה לבריאות!
עצם העובדה שזה "אבקה" זה לא אומר שום דבר ! במיוחד לא שהיא תהפוך אתכם לשמנים
מתי שתפסיקו להתאמן (שטויות במיץ)
למחירים טובים ומבחר רחב של אבקת חלבון מוזמנים להיכנס לפורטל פיתוח הגוף באדי בילדר
http://www.bodybuilder.co.il פיתוח גוף