היינו במשך שנים הבעלים הגאים של קייטרינג גדול ומבוקש. קייטרינג שטייל בכל רחבי הארץ ואירח אירועים מהמכובדים ביותר שנערכו פה. ויום אחד החלטנו שהעסק חביב, אבל אנחנו חייבים שינוי. משהו שישמור אותנו בתחום אבל יוריד קצת את העומס, שנוכל להתעסק בו פחות כעסק ויותר כתחביב ולפנות לנו זמן לתחביבים נוספים. החלטנו שחיים פעם אחת ולכן אין לנו שום כוונות לבזבז את ההזדמנות על עבודה נטו. יש עוד עניינים לחוות וילדים לגדל.
עשינו לעסק הסבה. קבלנו את כל האישורים וההכשרים ויצאנו לדרך עם קייטרינג חלבי. נכון שזה קצת סיבך אותנו עם יותר בישולים, אפיות ועבודה מורכבת במטבח, אבל הקטנו את היקף האירועים, וגם את גודל האירועים אותם אנחנו בוחרים לשרת, וכך קייטרינג חלבי הפך להיות יותר תחביב ממה שידענו והורגלנו בעברנו.
לאט לאט, הרגשנו איך קייטרינג חלבי בניהולנו מתכוונן והולך בכיוון הפוך ומנוגד לזה שידענו בעבר. הרגשנו שדווקא עם קייטרינג חלבי אנחנו מתאהבים והולכים בנישת האירועים הקטנים, כנסים, ישיבות ואספות, ומתחילים להציע פתרונות של מגשי אירוח, של משלוחים קטנים ואיסוף, של אירוח על ידי איש צוות אחד או שניים וכו'.
קייטרינג חלבי הפך אכן מעסק גדול לתחביב קטן, והצלחנו לפתח לצדו עוד תחביבי משפחה ושעות בילוי רבים של כל המשפחה. קייטרינג חלבי הפך להיות העסק המשפחתי אבל מבלי לשאוב את בני הבית לשעות וימים מחוץ לבית. פשוט ניהלנו אותו. קייטרינג חלבי היה העסק שלנו, לא חיינו. חיינו התנהלו סביב המשפחה ותחביביה המשותפים וסביב תחביביו של כל אחד מבני המשפחה בנפרד. פתאום מצאנו את עצמנו נהנים ללוות זה את זה לתחרויות או לקונצרט, ולנסיעות וטיולים משותפים, והכל בזכותו של קייטרינג חלבי שבחרנו בו כי יחליף את חיי השעבוד הקודמים שלנו. ייתכן והיינו יכולים לעשות זאת גם עם הקייטרינג הקודם, אבל כנראה שהיינו צריכים להחליט על שינוי קונספט במקום העבודה כדי שיקל עלינו לארגן את השינוי בחיינו, ואכן כך היה. ההחלטה הסתברה כנכונה ומוצלחת ושינתה את אורח חיינו ואת התייחסותנו לכל אספקט בחיינו.