חפש מאמרים:
שלום אורח
21.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

חשיבות ייעוץ למסעדות

מאת: אשכולותניהול16/05/2013890 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מחקרים ונתונים רבים מראים כי למרות הדרישה ההולכת וגוברת למסעדות טובות, עדיין ניתן לראות כי רבות מהן סוגרות את העסק מוקדם ממה שציפו ולעיתים אפילו לפני שהסתיימה לה שנה. בדיוק מהסיבה הזאת, צריך לדעת לנהל ולהכיר את השוק, מה שיסייע בניהול תקין ויעיל של המסעדה. אם כן, כיצד פועל הייעוץ למסעדות?

כבר בשלבים הראשונים

הייחוד שמאחורי ייעוץ למסעדות, טמון בעובדה שהוא יכול לסייע כבר מההתחלה, כאשר חושבים על הרעיון ולא רק לאחר שהעסק הוקם וצריך להשקיע אנרגיות רבות בכדי להשאיר אותו עומד. בניגוד לעסקים שונים אשר יכולים לפעול מכל מקום ולעיתים אפילו מהבית ולהצליח, הצלחתה של מסעדה טמונה לא רק באופי האוכל, אלא גם השירות, המיקום בו היא נמצאת ומשתנים נוספים.

לכן, כאשר פונים לקבלת ייעוץ למסעדה אותה עומדים לפתוח, מקבלים מעטפת שלמה הכוללת לא רק עזרה בניהול אלא גם בהקמה. המומחים של חברת הייעוץ יסייעו בבדיקה ראשונית של כדאיות כללית, ניהול התקציב הראשוני, בניית קונספט ופיתוח זהות מותאמת אישית לאופי המאכלים במסעדה. לאחר מכן, עוברים לפרטים קטנים וחשובים לא פחות, הקשורים במבנה בו תוקם המסעדה, התאמה עם התפריט ויצירת מותג חדש.

ניהול המסעדה

בנוסף לכל הפרטים הקטנים והגדולים בהם החברה מסייעת לפיתוח במסעדה, ניתן לפנות אליה גם לאחר שהמסעדה הוקמה ורוצים לדעת כיצד לתחזק ולפתח אותה באופן בלתי מתפשר. באמצעות שירותי החברה, ניתן לבצע תכנון מחדש של המטבח להתייעלות, בניית תמחור איכותי ונכון שימשוך לקוחות וישמור על רווחיות למסעדה וכן גם קבלת מגוון כלים פרקטיים לניהול נכון של המסעדה, העובדים והסוגיות השונות שעולות במרוצת הזמן.

כמו כן, נושא נוסף ולא פחות חשוב משאר הפרמטרים הקשורים בניהול המסעדה, קשור בביצוע ביקורת על בטיחות מזון. בדיקת בטיחות המזון מתבצעת באופן שוטף ועל פי קטגוריות שונות הקשורות בסכנות אלרגיות, סכנות ביולוגיות, כימיות ועוד. כל אלו נבדקים באופן פרטני עד לקבלת דוח ומציאת פתרונות לשמירה על בטיחות במזון.

אם כן, הזמנת ייעוץ למסעדה יסייע רבות בהקמתה אך גם במקרים בהם כבר נמצאת מסעדה אחת או אפילו רשת. שירות יעיל ואיכותי של חברה המבצעת ייעוץ שכזה, יוכל להביא לא רק לרווחיות, אלא גם לשמירה על בטיחות המזון, ניהול נכון ותפקוד תקין של העסק כולו.

 



תגיות המאמר: ייעוץ למסעדות


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אשכולות - ייעוץ. שיפור תהליכים. ניהול.

אשכולות הינה חברה המתמחה ומובילה את שוק התקינה והאיכות בישראל.
אשכולות מספקת שירותי הקמת מערכות איכות, שיפור תהליכים וניהול עסקי מזון.

לפרטים נוספים:

http://www.eshkolot-m.co.il/

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אשכולות

מאת: אשכולותייעוץ עסקי30/06/13808 צפיות
בקרת איכות צריכה להתבצע לכל מוצר או שירות. בקרה של האיכות משמע איתור בעיות ובאגים שונים טרם הוצאת המוצר או השירות לשוק, תיקון הבעיות השונות ואישור כי המוצר אכן עומד באותם תנאים שהובטחו ללקוח.

מאת: אשכולותייעוץ עסקי28/04/13769 צפיות
ישנם סיפורים רבים על ארגונים שכשלו בהטמעת התקן iso 9001 וברוב המוחלט של המקרים מדובר על כשל אחד מרכזי – חוסר רצון מצד ההנהלה להתערב באופן מהותי וגורף לבצע שינוי בסדר גודל של iso-9001.

מאת: אשכולותייעוץ עסקי25/03/131036 צפיות
שוק המסעדנות בארץ נמצא בפריחה בשנים האחרונות, והקהל הישראלי צועד על קיבתו ומצביע במזלגות. דיו רב נשפך על גבי העיתונים, וביטים רבים מוקרנים על צגי המחשב – רווים בתלונות על המצב הכלכלי, ההכנסות הנמוכות, ההוצאות הגבוהות, ובכלל, תלונות של הישראלים על עצמם ועל העולם.

מאמרים נוספים בנושא ניהול

מאת: עוזי פלגניהול17/05/201625 צפיות
ארגון עסקי בכל גודל, נדרש לבצע שינויים והתאמות במהלך חיו העסקיים. תדירות השינויים וגודלם נגזרים ממטרת השינויים, שאת רובן ניתן לסווג כצורך: בפתוח עסקי, שיפור וייעול תהליכים עסקיים קיימים, התאמות לתנאי התחרות בשוק ועוד. במאמר הנוכחי אתייחס לשני חוקים מתחום הפיזיקה של אייזיק ניוטון, ונבצע דרכם אנלוגיות בתחום הניהול העסקי ונזהה "זיקה בין פיזיקה וניהול עסקי", אך לפני כן נגדיר מספר מושגים מתחום הפיזיקה.

מאת: עוזי פלגניהול16/05/201798 צפיות
תוצר ניהולי הוא התוצאה המתקבלת מפעילות ניהולית. תוצר ניהולי המשיג את מטרתו הוא תוצר אפקטיבי ולהיפך, תוצר ניהולי אשר יוצר תוצאה בעייתית, ההופכת בעצמה לבעיה ואף יוצרת בעיות נוספות, הוא "וירוס ניהולי" ברמות חומרה שונות, ובתור שכזה יש לטפל בו למניעת נזק חמור למערכת. "ווירוס ניהולי" לא נוצר בכוונה תחילה.

מאת: עוזי פלגניהול16/05/201755 צפיות
הנעת עובדי הארגון העסקי במטרה להשגת בצועים עסקיים משופרים, צריכה להיות אחת המטרות המרכזיות בכל אסטרטגיה ניהולית עסקית, ההשקעה בפתוח עובדי החברה היא אחת ההשקעות החשובות והמשתלמות ביותר לכל ארגון עסקי. לא מספיק שעובדי החברה יהיו משכילים, מיומנים ומנוסים, חשוב שכל הכישורים והתכונות שצוינו, יבואו לידי ביטוי באופן חופשי ושוטף בהתנהלות העובד הבודד והארגון.

מאת: עוזי פלגניהול16/05/201535 צפיות
במאמר זה רוכזו תובנות המתייחסות לסיטואציות שונות בתחומי הניהול. הנושאים מוצגים באופן מטפורי לעיתים באופן אירוני או אבסורדי באנלוגיה לתהליכי הניהול העסקי הנדרשים. בחרתי בדרך זו להציג ולהסביר תהליכים ואירועים בניהול עסקי שקשה היה להסבירם או להבינם, בעקר לחסרי ניסיון ניהולי עסקי.

מאת: עוזי פלגניהול03/05/201438 צפיות
"השער האסטרטגי", הוא השער שדרכו אמורים להיכנס לעסק, תוצרים של החלטות אסטרטגיות כבדות משקל לעתידו של העסק. משמע נדרש שיקול דעת מעמיק לגבי כל מה שנדרש לעבור דרכו. נדרש סוג סינון צפוף שימנע כניסה של מזיקים

מאת: עוזי פלגניהול03/05/201303 צפיות
עסק הוא מפעל חיים והוא קרוב לליבנו, מאידך בעסק צריך לטפל לא דרך הלב. נדרשת דרך, כלים ותהליכי ניהול מסודרים ושיטתיים. אף אחד מאתנו איננו מושלם ואיננו צריך לדעת הכול. גם אם אנחנו יודעים, קשה לנו לטפל בנושאים הקשורים בנו רגשית, מאחר ואיננו אובייקטיבים כלפי עצמינו וכלפי הקרובים לנו.

מאת: עוזי פלגניהול03/05/201219 צפיות
הדברים הנכונים לעסק הם לא תמיד ובהכרח: הדברים שהמנהל אוהב לעשות, או יודע לעשות, או רוצה לעשות, או יכול לעשות. הדברים הנכונים לעסק הם הדברים הנדרשים והקריטיים לעסק. בלעדיהם העסק יישחק, יתקע או יקרוס.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica