בקרת איכות צריכה להתבצע לכל מוצר או שירות. בקרה של האיכות משמע איתור בעיות ובאגים שונים טרם הוצאת המוצר או השירות לשוק, תיקון הבעיות השונות ואישור כי המוצר אכן עומד באותם תנאים שהובטחו ללקוח.
למאמר המלא...
|
מחקרים ונתונים רבים מראים כי למרות הדרישה ההולכת וגוברת למסעדות טובות, עדיין ניתן לראות כי רבות מהן סוגרות את העסק מוקדם ממה שציפו ולעיתים אפילו לפני שהסתיימה לה שנה. בדיוק מהסיבה הזאת, צריך לדעת לנהל ולהכיר את השוק, מה שיסייע בניהול תקין ויעיל של המסעדה. אם כן, כיצד פועל הייעוץ למסעדות?
למאמר המלא...
|
ישנם סיפורים רבים על ארגונים שכשלו בהטמעת התקן iso 9001 וברוב המוחלט של המקרים מדובר על כשל אחד מרכזי – חוסר רצון מצד ההנהלה להתערב באופן מהותי וגורף לבצע שינוי בסדר גודל של iso-9001.
למאמר המלא...
|
שוק המסעדנות בארץ נמצא בפריחה בשנים האחרונות, והקהל הישראלי צועד על קיבתו ומצביע במזלגות. דיו רב נשפך על גבי העיתונים, וביטים רבים מוקרנים על צגי המחשב – רווים בתלונות על המצב הכלכלי, ההכנסות הנמוכות, ההוצאות הגבוהות, ובכלל, תלונות של הישראלים על עצמם ועל העולם.
למאמר המלא...
|